elazığda kafa dengi yürüyüş arkadaşı arıyorum çok sıkıldım evde :(((((((

sanki benden bahsediyosun bende evlendim yurt disina gittiim 1 yilda 65ten 80 e ciktim ustelik burda hala kar yagiyo zaman zaman soguk ve ruzgarli.. evde oturmaktan sistim iyice

sanki benden bahsediyosun bende evlendim yurt disina gittiim 1 yilda 65ten 80 e ciktim ustelik burda hala kar yagiyo zaman zaman soguk ve ruzgarli.. evde oturmaktan sistim iyice

:7: sen benim gibisin üzüldüm.hangi ülke canım. hergün buraya bakıyorum belki bi arkadaş çıkar diye .

kuzey amerika gurbet elde zor oluyo dil bilmeden yol yordam bilmeden

kuzey amerika gurbet elde zor oluyo dil bilmeden yol yordam bilmeden

evde veya kursta dil öğrenmeye çalışın,orada yaşıyorsanız dil şart. internetteki videolarla pilates de yapabilirsiniz.

ogrenmeye calisiyorum kendi capimda ama aksanlari cok farkli bildigim kelimeleri bile anlamiyorum olar konusurken surekli insanlarla iletisimde olmadan ogrenilmiyo malesef yeterli ingilizce,
burdaki evler turkiyedeki gibi degil hep tahtadan evde spor yapamiyorum malesef alt kata cok ses gidiyo normal bi sekilde odadan odaya bile gecsen alt kattan butun adimlar duyuluyo

hanımlar lokali yada jimnastik fitness club filan yokmu orda ordan da tanışabilirsin bir bayanla belki :)

hanımlar lokali sanmıyorum olduğunu ama belediyenin açmış olduğu ücretsiz spor merkezine kayıt yaptırcaktım çok fazla bayan katılıyor mutlaka bulurdum bi yürüyüş arkadaşı ama mart ayında hamile kaldım bunu istiyordum ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmiyodum . yani o yüzden netten arayım dedim :ssz::ssz:

ogrenmeye calisiyorum kendi capimda ama aksanlari cok farkli bildigim kelimeleri bile anlamiyorum olar konusurken surekli insanlarla iletisimde olmadan ogrenilmiyo malesef yeterli ingilizce,
burdaki evler turkiyedeki gibi degil hep tahtadan evde spor yapamiyorum malesef alt kata cok ses gidiyo normal bi sekilde odadan odaya bile gecsen alt kattan butun adimlar duyuluyo

konuşulanı anlamak için yabancı dizileri izlemek çok iyi oluyormuş,arkadaşlarım demişti. spor yapılan yerler mutlaka vardır,imkanınız varsa oraya gidin,birileriyle de tanışabilirsiniz belki. kendinizi eve kapatmayın, yurtdışı imkanlarından yararlanın bence...

konuşulanı anlamak için yabancı dizileri izlemek çok iyi oluyormuş,arkadaşlarım demişti. Spor yapılan yerler mutlaka vardır,imkanınız varsa oraya gidin,birileriyle de tanışabilirsiniz belki. Kendinizi eve kapatmayın, yurtdışı imkanlarından yararlanın bence...

çok doğru söylüyorsun allah kolaylık versin kardeşimize yurt dışı zor :50:

Back
X