elbise boyu:( bu da bir dert..

benimminikelam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
2.502
8
156
46
Adana
kk nın becerikli hanımları:)
ben normal yaşantımda ve haliyle iş ortamında kısa etek, elbise giyemiyorum..
elbiselerde ya çok kısa...ya da maksi ama üst kısmı askılı tarzda yani bana fazla açık:) boleroyu da fazla sevmiyorum..
çok beğenerek birkaç elbise aldım ama çok kısalar..bunlara bir çözüm bulacağımı umdum ve aldım...
terzi bana içindeki renkten kumaş almamı elbisenin ucuna ekleyebileceğini söyledi..elbise şifon..şifon kumaşlar aldım ucuna ekleteyim diye..
sonra ucuna değilde iç astarına eklesem daha mı şık olur diye düşündüm..
ya da ince dantel bulsam enli onu mu eklesem diye düşündüm:) ve çıkamadım işin içinden...
bu tarz sorunları hep yaşıyorum...mutlaka içinizde ben gibi olup çözüm bulanlarda vardır diye umuyorum...
fikirlerinizi bekliyorum:) şimdiden teşekkür ederim:)

Ben de aynı dertten şu sıralar muzdaribim. :) Çok beğenerek bir elbise aldım . Alırken babet giymiştim ama topukluyla giydiğim zaman biraz daha kısalıyor tabi etek boyu.. Dantel düşünüyorum ben de ama henüz uygulamaya geçmedim. Bakalım yeni fikirler gelecek mi ..

Genelde etek boyu kısa olduğunda dantel ekleniyor..Fakat bu dantelli elbiseler uzun süreli giyilemiyor,çok farklı kombinelerde yapılamıyor gibi geliyor bana.

Birde şöyle yapabilirsiniz, farklı renkte ama aynı tarzda kumaş alıp iç tarafa ekleyebilirsiniz..
Fırfırlı gibi iki kat olur..O eklediğiniz renkteki kumaşıda bir gül-kurdeleükemer v.s gibi bir aksesuar yapıp elbisenin farklı bir yerine ekleyebilirsiniz.

Ben de bu sıkıntıyı yaşamakla birlikte hala bir aşama kaydetmiş değilim :)
Ama bir fikir olarak şifon kumaşın astarına ekletmen daha mantıklı derim

elbiseleri diz boyu yapsalar ne iyi olur yaa
dizin 10cm üstünde yapiyolar
onu giymeye cesaret etsem oturdugum anda bi 5cmdaha cikicak
düsünemiyorum bileee
halbuki cok heves ediyorum giymeye:44:

Ben başörtülüyüm. Diz altı beyaz bir elbise bulmuştum. Elbise pamuklu sertçe bir kumaştan. Altına benzer kalitede ama pembe kumaştan kalınca bir şerit ekledim, 20 cm kadar. Üstüne de pembe hırka giyinmiştim. Kimse parçanın ekleme olduğunu anlamadı. Siz de aşağı eklediğiniz parçadan yaka kısmına vs. bir aksesuar yaparsanız eklenti olduğu belli olmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…