Haftasonu nişanlımın ailesi bizdelerdi kayınvalidem elbise getirmiş sağolsun teşekkür ettim giyindim modeli güzel üstümede tam oldu ama boyu biraz uzundu neyse ogün öyle bitti,bugün nişanlıma dedimki elbisenin boyunu dizime kadar kestirsem annem bişey derdi acaba dedim yoo bişey demez ama onun kendisi öyle kısaltılcağını sanmıyorum istiyosan değiştirelim ama niye kısaltmak istiyosunki dedi bende o boy elbiseye alışık değilim dedim hep kısa olcak diye bişey yok topuklu ayakkabıyla çok güzel olur dedi,bende tamam o zaman evlenince kombini birlikte yaparız dedim neden şimdi değil evlenince dedi giyilmicek bişeymiş gibi konuşuyosun kızıyorum öyle olunca dedi hayır ben kendime yakıştırmadım sadece dedim sen bilirsin istediğini yap dedi geçenlerdede evlerine gitmiştim kayınvalidem ayakkabı almıştı güzel ama ben ayakkabı alacak olsam onu almazdım mesela nişanlım onuda çok beğendi ben dışarda göstersem aynı ayakkabıyı kesin çok zevksizsin der ama annesi alınca herşey güzel:) Anneme sordum gayet güzel duruyo ilk gittiğinde giyin kadın mutlu olur dedi tamam mutlu olsunda ben yakışmadığını düşünüyorum ayıpmı ediyorum bilmiyorum