Slm cnm en sondaki elbiseni begendim. Markasi bedeni ve kumasi ile ilgiki bilgi vdrirmisinArtık tesettürlü olduğum için giyemediğim elbiselerim ve dar gelen eteğim. Elbiseler 10 tl . Etek 15 tl.
Artık tesettürlü olduğum için giyemediğim elbiselerim ve dar gelen eteğim. Elbiseler 10 tl . Etek 15 tl.
Tamam tesekkurler birde boyunu olcersen sevinirim ))36 beden bilinen bir marka değil ama eve gittiğimde yazarım canım.
canım, bedeni 36 ise bana uymaz zaten. boyunu ölçmene gerek kalmadıben de etekle ilgileniyorum. beden , boy ve kumaşı nedir? kışlık galiba?
Evet canım kışlık kumaş. beden 36. boyunu gidince ölçer haber veriririm.
tamam gidince boyunu da ölçerimTamam tesekkurler birde boyunu olcersen sevinirim ))
acaba 38 miydi yav ben bakarım hem belini de ölçerim canım merak etme sen. ama yarın cevap verebilirim evde netim yok .canım, bedeni 36 ise bana uymaz zaten. boyunu ölçmene gerek kalmadı
tamam canım, bekliyorum o zaman.tamam gidince boyunu da ölçerim
acaba 38 miydi yav ben bakarım hem belini de ölçerim canım merak etme sen. ama yarın cevap verebilirim evde netim yok .
tamam canım var ama araboy var uzun eteğim yok elimde maalesefbaşka varsa onları da görmek isterim.
ben de etekle ilgileniyorum. beden , boy ve kumaşı nedir? kışlık galiba?
eteğin boyu 85 cm, beli 80 cm ve 40 bedenmişama kalıbı dar canım
Markası sandro elbisenin.Boyu 95 cm canımSlm cnm en sondaki elbiseni begendim. Markasi bedeni ve kumasi ile ilgiki bilgi vdrirmisin