• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri elbisem nasıl kızlar?

ama kızlar onun nişanı değil ki abisinin nişanı çok ağır abiyeye gerek yok bence gayet hoş aksesuarları tamamlasa yeter gibi

december90 resmi attım ama belli değil gene tam küçülttüm baya resmi:43:

canım o şekilde maşa yaptırırsam saçlarım çok kısa kalır benim,yaptırmıştım bir kere hiç yakışmdı bana:(

kızlar benim abim,n nişanı bu,ama düğün için daha güzel şeyler bakıcam,düğün 26 mayısta olucak.:)

canım o şekilde maşa yaptırırsam saçlarım çok kısa kalır benim,yaptırmıştım bir kere hiç yakışmdı bana:(

kızlar benim abim,n nişanı bu,ama düğün için daha güzel şeyler bakıcam,düğün 26 mayısta olucak.:)

bende postiş vardı canım takmıcaksan evet kısa durur verim benimkinide tak :9: bencede nişan zaten canım abartı olmasada olur bide senin nişanın değil abinin sadece ayakkabını başka kullan yeter

bende postiş vardı canım takmıcaksan evet kısa durur verim benimkinide tak :9: Bencede nişan zaten canım abartı olmasada olur bide senin nişanın değil abinin sadece ayakkabını başka kullan yeter

ayy teşekkür ederim canım alıcı ödemeli mi göndercen:9:
Tamam ayakkabı bakıcam canım

hayatım saçlalarını yandan askının olmadığı tarafa doğru ince maşa yapıp toplattırırsan süper olur o kıyafete o saçmodeli gider askı tarafına yaparsan modelini kapatır kıyafetinnnn ömrü kuaförde geçen biri olarak tavsiyem :32::32: :52:

elibsenin altındaki tül filan cok cocuksu gostermıs bence

hayatım saçlalarını yandan askının olmadığı tarafa doğru ince maşa yapıp toplattırırsan süper olur o kıyafete o saçmodeli gider askı tarafına yaparsan modelini kapatır kıyafetinnnn ömrü kuaförde geçen biri olarak tavsiyem :32::32: :52:

oyyy sende çok şeyler öğrenecem o zaman desene kuzum:) elbisemi beğendin mi:)

elibsenin altındaki tül filan cok cocuksu gostermıs bence

hmm ,zevk meselesi canım.yorumun için teşekkür ederim.

elbise güzel canım ama bende ayakkabı konusunda biraz düşün derim değiştirme olanagı varsa siyah ucu kapalı platform alabilirsin vizon dediğin gibi boğar ama siyah hoş durur:34:..

Back
X