Elbisem nasıl??

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37

kızlar elbisem nasıl 3 gün oldu aldıgım pazar günü kuzenımın düğününde giyicem inş.

Güle güle giy,kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın genç gibi geldi...Kıyafet olarak 30 yaş üzeri bir kıyafet gibi göründü bana......:44:

25 yasındayım ama ne bileyim resimde daha mat gibi görünüyor ama degil...model olarak nasıl peki?

gayet guzel ama dugunluk bı elbıse degıl gıbı gelıyor bana

canım düğün köy düğünü kapı önunde olacak o yüzden abiye gibi bişey alamadım dedem de hacı onun kapısının önunde olacak o yüsden böyle birşey alabildim yoksa netten abiye bir elbise almıştım uzun tek askılı..ama sonradan uygun olmayacagını düğündüm bunu aldım

Anladım..O halde şartlar göz önünde bulundurulduğunda gayet üsturuplu ve güzel bir kıyafet..Güle güle giymek nasib olsun...

güle güle giyin modeli güzel ama leopar deseni yasınızı oldugundan daha olgun gösterir.

annemde ilk 2 parça zannetti :) elbise canım

Evet daha dikkatli bakınca elbise olduğu farkediliyor.Bence şık ve uygun düğün için..sanada çok yakışmış bu model..Biliyorsun leopar yeterince iddalıdır.O sebeple sade takılarla tamamlarsan süper olur.Şimdiden iyi eğlenceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…