elbisemin rengine uygun aksesuar ...

burser.16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
121
1
96
Bursa
krem rengi desensiz dümdüz sıfır kollu diz üstü elbisem var üzerine bolero ve takı ( sahte uzun inci düşünüyorum ) ve altına ayakkabı ne renk almalıyım arkadaşlar lütfen yardım kafamçokkarıştı

mrb cnm,kıyafetinin geride kalan kısımları oldukça sade olacağından ayakkabıda canlı renkler seçebilirsin,hareket katar..canlı renklerden hoşlanmıyorsan haki yeşili de çok hoş durur mesela..

ya geçenlerde nar çiçeği renginde bir çanta ve ayakkabı gördüm şahaneydi
bence güzel olur gibi

gerçekten çook teşekkür ederim kaç gündür içim içimi yiyodu ne renk alsam diye ama bişey daha sorucam : ) boleroyu ,aksesuarları ve ayakkabıyı hepsini aynı renk mi alayım

ayakkabı kiremit tonlarında olabilir cnm.
üstüne bolero al elbisenin elbiseye hareketlilik katar
inci iyi bi seçim , dore rengi öneririm..

ayakkabı konusunda tabiki de pudra rengi almalısın bence ne cok iddalı ne de sönük kalırbayanssulusmile

hala almadıysan kahve ayakkabı portföy çanta deri olacak ikisi takım. zımba detaylı, tahta topuklu olursa tahta bilezik ve bakır rengi sallantılı küpelerle de güzel olur.

kreme soğuk altın tonları (dore) yakışıyor, canlandırıyor bence. ama günlük kullanacaksan elbiseyi kahve tonları daha makul tabi. Düğün nişan gibi durumlar için dediğim gibi altın tonları bence.

Back
X