Saç Rengi ve Saç Boyama Elçin Sangu Bakır kızıl saç rengi için

Ask-i Huzun

çıкмαz ѕσкαк
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
34
15
3
33
Benim bu konuda yardıma ihtiyacım var. Fikir verirseniz sevinirim. Saçımın normal doğal hali kumral. Ama ben değişiklik olmasını istediğim için daha açık bir sarıya boyadım ama tutmadı.

Şimdi ise bakır kızıl olmasını istiyorum aşağıdaki gibi.

Bu şekilde olması için ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum:)

Not:kendi resimlerimi kaldırdım.

Son düzenleme:
Yani kısaca merak ettiğim şey; kumral boyalı saçın üzerine palette tarçın bakır yapsam tutar mı açıcı kullanmalı mıyım? Nasıl yapmalıyım?

açıcı kullanmana gerek yok tarçın bakır tutar ama sonra bu renge dönmen zor olur bence kendi saç renginde ççok güzel

Yani kısaca merak ettiğim şey; kumral boyalı saçın üzerine palette tarçın bakır yapsam tutar mı açıcı kullanmalı mıyım? Nasıl yapmalıyım?
ama çok beğeniyorum diyosan boya sonra buraya fotoğrafını koyarsın bizde bakarız eminim oda güzel olacaktır

boyalı olması sorun olmaz cnm saç rengin zaten açık bi renk boyayacağın renk istediğin gibi tutar :)

Bugün boyadım ama pek tutmadı gibi palette tarçın bakır yoktu garnier almak zorunda kaldım
Biraz üstler ışıkta yansıyor gibi çok belirgin bi fark yok belki daha sonraki boyamalarda daha iyi olur=)

Bugün boyadım ama pek tutmadı gibi palette tarçın bakır yoktu garnier almak zorunda kaldım
Biraz üstler ışıkta yansıyor gibi çok belirgin bi fark yok belki daha sonraki boyamalarda daha iyi olur=)
cnm garnier rengini çok iyi vermiyor bide çok fazla akıyor benim deneyimlerim böyle bi dahakine paletteyle boyarsan eminim daha güzel olur

Ben de bu renk istiyorum ama karar veremedim yani elçin sangunun saç renginden mi yapsam yoksa ombre mi yapsam sizce ne yakışır kızlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım loreal paris yada koleston al iki boyada çok güzel tutuyo kolestonun 15 ve 30 gün sonra renk aktiflestiricisi var bayılıyorum ona harika bende saçımı küllü kumrala boyadım elçin sangunun saçına yakın bi renk oldu sanırım altta açıcı kullandığımız için böyle turuncumsu oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…