Elde Var Hayat TRT 1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Elde Var Hayat Trt1’de ekrana gelecek. Emre Altuğ dizide öğretmen rolü oynayacak, ünlü sanatçı rolünü şu sözlerle tanımladı: “Gerçekten dizinin hikayesi benim hoşuma gitti, yıllar evvel öğrenciyi oynamıştım. Biraz aykırı, retro bakış açısına ve tarza sahip ama bunu bilinçli yapmayan bir adam. 6 yaşında oğlu olan matematikle kafayı bozmuş bir öğretmeni oynuyorum, bıyığı da dizi için bıraktım.”

Dizinin diğer oyuncusu Hande Subaşı ise, “Ben daha hiç çekim yapamadım, fragman için yalandan bir görüntü çektik ama daha bir sahne çekmedik. Pastacı bir kızı oynuyorum, pastanem var, eşini kaybetmiş genç bir adamın, mahallede eşinin ailesiyle yaşayacağı durumlar olacak dizide. Mahallede geçiyor biraz da bu işi sıcak yapıyor” dedi.

Yorum yazılmadığına göre,kimse izlemiyor sanırım,
ama herkese tavsiye ediyorum,çok güzel,seviyeli ve kesinlikle izlenebilir
bir aile dizisi.Hele bir de okuyan yavrunuz varsa,
okuldaki öğretmen öğrenci ilişkisinede farklı bakış açısı getiriyor.
Çok severek izlediğim dizi ve merakla bekliyorum diğer bölümü.

Son düzenleme:
ben 2 bölümünü gündüz kuşağında tekrarından izledim ve beğendim. emre altuğu severim zaten. güzel konusu ve replikleri var..

ama normalde saat kaçta hangi gün yayınlanıyor.

TRT'nin çoğu dizisi güzel ve eğlenceli,başka kanallarda yayınlansa kesin izlenirdi ama....

bende çok beğenerek izliyorum trt nin aile dizileri keyf veriyor insana,kanal d nin entrikalarından bıktıkkkkkkkkkkkkk

ben 2 bölümünü gündüz kuşağında tekrarından izledim ve beğendim. emre altuğu severim zaten. güzel konusu ve replikleri var..

ama normalde saat kaçta hangi gün yayınlanıyor.

Pazartesi saat 20.00 de canım.

yayın günü değiştirseler çok iyi olacak mesela yaprak dökümü artık baydı elde var hayat çarşamba günü yayınlansa izlerim gerçekten çok güzel dizi

trt nin güzel yapımlarından biri
severek izliyorum :)

Gündüz tekrarlarını görüp nasıl bu diziyi farketmemişim ben diye üzülmüştüm. Meğersem yayınlandığı gün Ezel varmış.

Tekrarlarla 15 bölüm bitti. 11 bölüm kaldı izlemediğim. Ezel'in özetiydi falan derken bir şekilde takip etmeyi düşünüyorum.

Lise dizilerini severim. Bi zamanlar Koçum Benim vardı, küçüktüm ama hatırlıyorum kardeşimle her hafta beklerdik onu. Aynı onun gibi sıcak, sımsıcak bir dizi.

Emre Altuğ da rolüne çok yakışmış.

Ben de gündüzleri seyrediyorum. Eğlenceli bir dizi. Sürekli diğer dizileri veya programları eleştirenler için iyi bir alternatif dizi. Ailecek seyredilebilir.
Rıfat`la sevgilisineçok gülüyorum ben:9:
Hande Subaşı ise bir türlü oyunculukta ilerlemediğini düşünüyorum. Bazen dizinin akışını bozuyor.:19:

Trt'nin dizileri gerçekten ayrı oluyo diğer kanallarınkine göre,

Ben de birkaç kez rastladım baktım,gayet yerinde güzel bi dizi beğendim,

Sürekli takip edemiyorum ama denk geldikçe izlemeye çalışıyorum...

Umarım kaldırmazlar bu arada...
:97:

Hande Subaşı bana göre de hiç iyi rol yapamıyor. Bir o sırıtıyor.

Okul başladı malesef 2 gündür izleyemiyorum. Şu tekrarları gece falan verseler olmaz mı :43:

trt dizilerine sarmış durumdayım,
bu diziyi beğenerek izliyorum ama bende sizin gibi Hande Subaşı nın rolünü yapamadığını düşünüyorum

Back
X