Elde Var Hayat Trt1de ekrana gelecek. Emre Altuğ dizide öğretmen rolü oynayacak, ünlü sanatçı rolünü şu sözlerle tanımladı: Gerçekten dizinin hikayesi benim hoşuma gitti, yıllar evvel öğrenciyi oynamıştım. Biraz aykırı, retro bakış açısına ve tarza sahip ama bunu bilinçli yapmayan bir adam. 6 yaşında oğlu olan matematikle kafayı bozmuş bir öğretmeni oynuyorum, bıyığı da dizi için bıraktım.
Dizinin diğer oyuncusu Hande Subaşı ise, Ben daha hiç çekim yapamadım, fragman için yalandan bir görüntü çektik ama daha bir sahne çekmedik. Pastacı bir kızı oynuyorum, pastanem var, eşini kaybetmiş genç bir adamın, mahallede eşinin ailesiyle yaşayacağı durumlar olacak dizide. Mahallede geçiyor biraz da bu işi sıcak yapıyor dedi.
Dizinin diğer oyuncusu Hande Subaşı ise, Ben daha hiç çekim yapamadım, fragman için yalandan bir görüntü çektik ama daha bir sahne çekmedik. Pastacı bir kızı oynuyorum, pastanem var, eşini kaybetmiş genç bir adamın, mahallede eşinin ailesiyle yaşayacağı durumlar olacak dizide. Mahallede geçiyor biraz da bu işi sıcak yapıyor dedi.