- 8 Aralık 2019
- 10
- 1
- 36
- 25
- Konu Sahibi beyzaozturk
-
konunun saçma olduğunu biliyorum ama regl gecikince korkuyor insanYuksek ihtimalle ikiz doğum yaparsınız bu kadar şeye hamile kalmayı bırakın üçüzü bile zorlar diye düşünüyorum
Yok yok bi sey olmaz stresten gecikmiştirkonunun saçma olduğunu biliyorum ama regl gecikince korkuyor insan
ay inşallahYok yok bi sey olmaz stresten gecikmiştir
dalga mı geçiyorsunBence hamilesin test yaptır hemen hemen
tebrikler nur topu gibi kiziniz olcakerkek arkadaşımla kıyafet üzerinden biseyler yaşadık. elime zevk suyu bulaştı. sonra kendi cinsel bölgeme dokunmak için kemerimi felan açtım muhtemelen kemerimi açmak için elimi silmisimdir ama asla hatırlamıyorum. sonra 3 4 saniye dokunup kapattım. ve o ara yumurtlama dönemimdi. bugün regl olmam gerekirken olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mıdır lütfen yardım edin lütfen..
benim bir korkum yok gardas demek istiyor:) eksi sozlukten zortluyorlar buraYaBöyle mal mal konular açılırken alınan nickler neden hep ad soyad oluyor bunu merak ediyorum???
dalga mı geçiyorsunuz eğer öyleyse lütfen yapmayın zaten tedirginimtebrikler nur topu gibi kiziniz olcakmujdemi isterim
Hayır ad soyad fake ise gerçekte o isme soyisme sahip kişi açısından çok kötü ama.benim bir korkum yok gardas demek istiyor:) eksi sozlukten zortluyorlar buraYa
aynen oyle vallah ama turkiyede kac tanr beyza oztrk vardir bilemeyizHayır ad soyad fake ise gerçekte o isme soyisme sahip kişi açısından çok kötü ama.
erkek arkadaşımla kıyafet üzerinden biseyler yaşadık. elime zevk suyu bulaştı. sonra kendi cinsel bölgeme dokunmak için kemerimi felan açtım muhtemelen kemerimi açmak için elimi silmisimdir ama asla hatırlamıyorum. sonra 3 4 saniye dokunup kapattım. ve o ara yumurtlama dönemimdi. bugün regl olmam gerekirken olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mıdır lütfen yardım edin lütfen..
SON DURUM NEDİR ACİL YARDIM ET ÇOK İHTİYAÇIM VARerkek arkadaşımla kıyafet üzerinden biseyler yaşadık. elime zevk suyu bulaştı. sonra kendi cinsel bölgeme dokunmak için kemerimi felan açtım muhtemelen kemerimi açmak için elimi silmisimdir ama asla hatırlamıyorum. sonra 3 4 saniye dokunup kapattım. ve o ara yumurtlama dönemimdi. bugün regl olmam gerekirken olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mıdır lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?