Elektrikli Süpürgeler Elektirikli süperge

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ben elektirikli süpürgemi değiştirmek istiyorum çok ses çıkardığı için bebeğim korkuyo önerebileceğiniz bir süpürge varmı iyi çekişli olan ve az ses çıkaran

Sırf bebek için de eğer alışıyorlar. Hatta seviyorlar. Kendi bebegimden biliyorum. Ben siemens kullanıyorum. Memnunum. Ses ve güç ayarı var. En düşükte de idare eder. emiş gucu yuksek bir makina.

Sırf bebek için de eğer alışıyorlar. Hatta seviyorlar. Kendi bebegimden biliyorum. Ben siemens kullanıyorum. Memnunum. Ses ve güç ayarı var. En düşükte de idare eder. emiş gucu yuksek bir makina.
Benim oğlum çok korkuyo yattığı yerden fırlıyo resmen bi türlü alışamadı sese evde hep yanlızız galiba ondan bende sıemeslere baktım ama kararsız kaldım bide kullananlardan fikir almak istedim

Bende philips marathon vardı ama oda ses yapıyordu. En sessiz olanını bulun. Yerinizde olsam netten arar bayide sesini dinler öyle alırım. Az sesli değil sessiz olanı almanız daha garanti olur.

Rowenta silence force modelleri.. Ben toz torbalı olanından kullanıyorum gayet memnunum, sesi çok az 62 db.. Toz torbasız olandanda memnun bir tanıdığım var, hani şu hazneye toz çekenler.. bu arada en düşük süpürge seside 62 db imiş şuan..

Torbasız istiyorum zaten şimdi netten bakacam bu modelede teşekkür ederim

Torbasız istiyorum zaten şimdi netten bakacam bu modelede teşekkür ederim
Rica ederim.. Çekiş olarakta gayet iyi.. Bizler alışmışız sesin çok olduğunda motoru canavar gibi çalıştığı düşüncesine.. Size tavsiyem o marka tefal mağazalarında satılıyor, gidip inceleyerek almanız.. İnternette daha uygun gözüküyor ama avm lerdeki satış noktalarında özellikle o kampanyaları takip edebilirsiniz. Her ne şekilde alırsanız alın ama orada teşhirdeki ürünü deneyin orada.. Öyle karar verin alın..

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Bizde bebek yok ama ben bosch un pro silence relaxxx ini kullaniyorum. Gayet sessiz ve kullanisli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…