- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Benim oğlum çok korkuyo yattığı yerden fırlıyo resmen bi türlü alışamadı sese evde hep yanlızız galiba ondan bende sıemeslere baktım ama kararsız kaldım bide kullananlardan fikir almak istedimSırf bebek için de eğer alışıyorlar. Hatta seviyorlar. Kendi bebegimden biliyorum. Ben siemens kullanıyorum. Memnunum. Ses ve güç ayarı var. En düşükte de idare eder. emiş gucu yuksek bir makina.
Benim oğlum çok korkuyo yattığı yerden fırlıyo resmen bi türlü alışamadı sese evde hep yanlızız galiba ondan bende sıemeslere baktım ama kararsız kaldım bide kullananlardan fikir almak istedim
Benimki yeni 5 aylık oldu daha küçük yani korkacak diye günlerce evimi süpüremiyorumKaç aylık? Benim bebeğim 9-10 aylıkken geçti korkusu. Hatta geçen oynuyordu :)
Şu an kullandığınız süpürge çok ses çıkarıyor mu çıkarıyorsa nasıl süpürüyorsunuz. Ben cesaret edip çalıştıramıyorum süpürgeyi bunun için bir yönteminiz varmıBenimki 3 yaşında hala korkuyor. Netten en sessiz süpürge diye arayın.
O evde yokken yada en uzak odada uyurken, yada pasaklıŞu an kullandığınız süpürge çok ses çıkarıyor mu çıkarıyorsa nasıl süpürüyorsunuz. Ben cesaret edip çalıştıramıyorum süpürgeyi bunun için bir yönteminiz varmı
Aynen yaa çok zor bir durum bir ara kafasının iki yanına yastık koydum uyurken ses duyupda korkmasın diye çıldırıyo resmenO evde yokken yada en uzak odada uyurken, yada pasaklı
Öneriniz için teşekkür ederim şimdi netten bakacamTabikide Philips yeni modeleri çok güzel sesiz çalışıyo hem güzel çekiyor
Sessizlerinde çekim gücü iyi değil diyolar bilemedim şimdiBende philips marathon vardı ama oda ses yapıyordu. En sessiz olanını bulun. Yerinizde olsam netten arar bayide sesini dinler öyle alırım. Az sesli değil sessiz olanı almanız daha garanti olur.
Torbasız istiyorum zaten şimdi netten bakacam bu modelede teşekkür ederimRowenta silence force modelleri.. Ben toz torbalı olanından kullanıyorum gayet memnunum, sesi çok az 62 db.. Toz torbasız olandanda memnun bir tanıdığım var, hani şu hazneye toz çekenler.. bu arada en düşük süpürge seside 62 db imiş şuan..
Rica ederim.. Çekiş olarakta gayet iyi.. Bizler alışmışız sesin çok olduğunda motoru canavar gibi çalıştığı düşüncesine.. Size tavsiyem o marka tefal mağazalarında satılıyor, gidip inceleyerek almanız.. İnternette daha uygun gözüküyor ama avm lerdeki satış noktalarında özellikle o kampanyaları takip edebilirsiniz. Her ne şekilde alırsanız alın ama orada teşhirdeki ürünü deneyin orada.. Öyle karar verin alın..Torbasız istiyorum zaten şimdi netten bakacam bu modelede teşekkür ederim
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinRica ederim.. Çekiş olarakta gayet iyi.. Bizler alışmışız sesin çok olduğunda motoru canavar gibi çalıştığı düşüncesine.. Size tavsiyem o marka tefal mağazalarında satılıyor, gidip inceleyerek almanız.. İnternette daha uygun gözüküyor ama avm lerdeki satış noktalarında özellikle o kampanyaları takip edebilirsiniz. Her ne şekilde alırsanız alın ama orada teşhirdeki ürünü deneyin orada.. Öyle karar verin alın..
Bizde bebek yok ama ben bosch un pro silence relaxxx ini kullaniyorum. Gayet sessiz ve kullanisli.Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ben elektirikli süpürgemi değiştirmek istiyorum çok ses çıkardığı için bebeğim korkuyo önerebileceğiniz bir süpürge varmı iyi çekişli olan ve az ses çıkaran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?