buzmavileylak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2011 Mesajlar 4.767 Emoji Skoru 6.211 Puanlar 158 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buzmavileylak #1 Kızlar Merhaba; Kullananlar vardır aramızda sanırım bu phılıps marathon 2000 elektrık supurgesı mı yoksa rowentanın sessiz olan elktrk supurgesınımı alsam dıye dusunuyorum kullanan memnun olan varmıııı? :))
Kızlar Merhaba; Kullananlar vardır aramızda sanırım bu phılıps marathon 2000 elektrık supurgesı mı yoksa rowentanın sessiz olan elktrk supurgesınımı alsam dıye dusunuyorum kullanan memnun olan varmıııı? :))
gnnrkcy Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2011 Mesajlar 2.687 Emoji Skoru 4 Puanlar 66 Yer İstanbul 31 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buzmavileylak #2 Merhaba, Benim süpürgem philips marathon 9225 ve çok memnunum emiş gücü harika. Tabiki roventa gibi sessiz değildir ama düşük ayarlarda çok ses olmuyor. Emiş gücü ve performans açısından öneririm.
Merhaba, Benim süpürgem philips marathon 9225 ve çok memnunum emiş gücü harika. Tabiki roventa gibi sessiz değildir ama düşük ayarlarda çok ses olmuyor. Emiş gücü ve performans açısından öneririm.