- Konu Sahibi gulay_gulay
-
evet ben ona kafayı takmış durumdayım,güya sigortalı yada bağkurluyuz.devlet hastanesinde 5 tl ekstra ücret veriyoruz,ilaca ekstra ücret veriyoruz,tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçların hepsini cebimden ödüyorum,eee ne anlamı kaldı benim ödediğim bağkurun,çok doluyum çoookkkilaç katkı paylarına da yüklü zam gelmiş ,Allahım sonumuzu hayreyle gidişat hiç iyi değil hiç
nası ya hepsini cebinden ödüyorsunevet ben ona kafayı takmış durumdayım,güya sigortalı yada bağkurluyuz.devlet hastanesinde 5 tl ekstra ücret veriyoruz,ilaca ekstra ücret veriyoruz,tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçların hepsini cebimden ödüyorum,eee ne anlamı kaldı benim ödediğim bağkurun,çok doluyum çoookkk
elektrik ve doğalgaz ayağını sürümüş arkadan onlarda geliyormuş muneciğim haberi geldi.
Allah devletimize zeval vermesin, elleri dert görmesin, zamları az bulduk, mümkünse çaya şekere, suya, benzine, toplu taşıma araçlarına da zam istiyoruzOcak ayı gibi doğalgazla elektriğe bir daha el atarlarsa duacıları olacağız
nası ya hepsini cebinden ödüyorsun
bağkurdamı öyle anlamadım
yada değişen bişeylermi var
çünkü ben 1500 tutan ilacaka 500 hastaneyede 400 vermiştim
tabi sahtekar doktorada el altından 1500
şimdiki durumu bilmiyorum
bende yaptırcam
he bide madem tüp bebek yaptırıyon ne işin var ateş hattında
rahat yerlere gitsene
inşallah sağlıkla hayırla gelir evladın
Allah iyiliğini vermesin demek ateş hattında,valla bu doğru bak.ama ben şuan yaptırmıyorum canım geçen senelerde 2 kere yaptırdım,birkaç ay sonra 3.ye hazırlanıcam.ben özelde yaptırmıştım ve tüm ilaçlara ve doktora yani herşeye cebimden para ödedim,hadi doktoru anlarım özel diye de ilaçlar da paralı.
bu arada kocaman bir AMİN diyorum.
evet ben ona kafayı takmış durumdayım,güya sigortalı yada bağkurluyuz.devlet hastanesinde 5 tl ekstra ücret veriyoruz,ilaca ekstra ücret veriyoruz,tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçların hepsini cebimden ödüyorum,eee ne anlamı kaldı benim ödediğim bağkurun,çok doluyum çoookkk
Oh oh maşaallah maşaallah, gelmeselerdi üzülürdüm, elektirkle doğalgaz öksüz yetim gibi kalırdı, birazda gıdalara zam yapsalar, ellerini korkak alıştırmasınlar, bünyem zamsız yapamıyor, bir titreme, terleme geliyorelektrik ve doğalgaz ayağını sürümüş arkadan onlarda geliyormuş muneciğim haberi geldi.
gayet iyi niyetle yazılmış bir cümlenan o nası bi dua ALLAH iyiliğini vermesin diyon farkındamısın
rapor almamışşan ödersin tabi tamamen özelse
ilaçlara ayrı rapor çıkmıyomuki
velhasıl rapor çıkarman gerek
oda çok kolay zaten
ama iyilik vermesin demişingayet iyi niyetle yazılmış bir cümle
yok rapor almadım,uğraşmadık hiç,çünkü acele etmiştik ikisindede uzun hikaye.konu bölünmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?