- 2 Ağustos 2009
- 4.172
- 2.082
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çaycı garantiye girebilir, eğer kullanıcı hatası olmadığı aleni belli ise, ama düşürülenler garantiye girmiyor anca servis yeni aldığınızda kutuyu açarda yamuk çıkarsa o garantiye giriyor. (15 sene önce beyaz eşyada çalışmıştım, yeni kurallar varsa bilemicem)merhaba kk ailesi benim sorunum bir ay önce tost makinası aldım birkaç ay öncede çaycı aldım
çayının demliğinin kulbunun altı erimiş nasıl oldu anlamadım
ve tost makinamıda yere düşürdüm üstü yamuldu bunlar garantiye girerlermi ya çok canım sıkıldı![]()
hmm benimki çalışıyorda üst kısmı ezildi işte ya off daha taksiti var sinir oldum resmenbüyük ihtimal sizinkinide garantiye almazlar bende tost makinemi yere düşürdüm kolu kırıldı sorun sizden kaynakmış dediler yardımcı olmuyorlar malesef.
ne saçma garanti şartları var bu firmaların ya illa bişeyin durup dururkenmi bozulması gerekirkiÇaycı girebilir amakullanıcı hatası deyip garantiye almazlar muhtemelen. Tost makinası zaten kullanıcı hatası, onu hiç almazlar.
inşallah girer cnm çünkü çaycı kullanıcı hatası değil kendikendine erimişTost makinası girmez,ama çayçı garanti kapsamına girebilir.
öyle demeseydin iyiydi :)maalesef ikisi de garanti kapsamı dışında![]()
arzum cnmMarkaları nneydi?
teşekkürler cnmçaycı garantiye girebilir, eğer kullanıcı hatası olmadığı aleni belli ise, ama düşürülenler garantiye girmiyor anca servis yeni aldığınızda kutuyu açarda yamuk çıkarsa o garantiye giriyor. (15 sene önce beyaz eşyada çalışmıştım, yeni kurallar varsa bilemicem)
öyle demeseydin iyiydi :)
ama çaycıya ben bişey yapmadımki başka nasıl kullanıcam onu demliksiz
hele bi almasınlar ortalığı yıkarım yeminle![]()