elektrikli pizza tavası

aysn_er

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
59
0
36
Ankara
yeni elektrikli pizza tavası aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum yani neyi nasıl kaçta pişireceğim kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

$pz-2963.webp
Bundanmi

Ben bunda gozleme ve lahmacun yapiyorum...yemegi hep bunda pisirlenler bile var misafir cok oldugunda annem tavuk patatesini 3 ayarinda pisirir,,,lahmacun,borekte ayni ayarda 3 4 gibi aldigimla hamuru attigim bir oluyor bekleme yok zaten.Yalniz adi pizza tavasi ama ben pizzalarimi firinda yapiyorum,,pizza yapanda hic duymadim gormedim,,,netten arastirayim aklimdayken :) :72:

Gule gule kullan!

Ben bunda gozleme ve lahmacun yapiyorum...yemegi hep bunda pisirlenler bile var misafir cok oldugunda annem tavuk patatesini 3 ayarinda pisirir,,,lahmacun,borekte ayni ayarda 3 4 gibi aldigimla hamuru attigim bir oluyor bekleme yok zaten.Yalniz adi pizza tavasi ama ben pizzalarimi firinda yapiyorum,,pizza yapanda hic duymadim gormedim,,,netten arastirayim aklimdayken :) :72:

Gule gule kullan!

tşk ederim dün tavuk patates yaptım 4 te pişirdim yandı bol su mu dökeceğim

benim k.v demde var ama hep et kavurduğunu yada köfte yaptığını gördüm

Normal tencere ayarinda nasil yapiyosan oyle koy,,(uzerini gececek sekilde ) pilavda o sekilde...ayarini herzaman dusuk tut 2 3 gibi...patates tavuk icin sadece salca sosu gerekiyo 1 su bardagi su yeterli ayarini kisik tut yeter.

Back
X