Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bunda gozleme ve lahmacun yapiyorum...yemegi hep bunda pisirlenler bile var misafir cok oldugunda annem tavuk patatesini 3 ayarinda pisirir,,,lahmacun,borekte ayni ayarda 3 4 gibi aldigimla hamuru attigim bir oluyor bekleme yok zaten.Yalniz adi pizza tavasi ama ben pizzalarimi firinda yapiyorum,,pizza yapanda hic duymadim gormedim,,,netten arastirayim aklimdayken :)
Ben bunda gozleme ve lahmacun yapiyorum...yemegi hep bunda pisirlenler bile var misafir cok oldugunda annem tavuk patatesini 3 ayarinda pisirir,,,lahmacun,borekte ayni ayarda 3 4 gibi aldigimla hamuru attigim bir oluyor bekleme yok zaten.Yalniz adi pizza tavasi ama ben pizzalarimi firinda yapiyorum,,pizza yapanda hic duymadim gormedim,,,netten arastirayim aklimdayken :)
Normal tencere ayarinda nasil yapiyosan oyle koy,,(uzerini gececek sekilde ) pilavda o sekilde...ayarini herzaman dusuk tut 2 3 gibi...patates tavuk icin sadece salca sosu gerekiyo 1 su bardagi su yeterli ayarini kisik tut yeter.