• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli süt pompasını avent mı, lansinoh mu, medela mı almalıyım?

Ben doğum yaptığımda hastane tipi kiralamıştım. Aylık 80 lira gibi bir şeydi. Ben çok memnun kalmıştım. Hem ağır bir şey de değil. Taşınır her yere.

En iyi medela diye duymuştum. Çekim gücü de çok hızlı ama sesi çok fazlaymış. Ben lansinoh kullandım memnun kaldım. Medela dan sonra arkadaşım lansinoh kullandığında çok kibar ve sesi hiç cok cikmiyor medela ya göre demişti :)

Ben Kraft aldım çok memnunum hem sessiz hem küçük
Screenshot_20170311-182658.webp

Hastane tipi medela kiralayacaksın arkadaşım, en iyisi o.

Lansinohun çekim gücünün az olduğunu okudum çoğu yerde. Çok vaktini alıyormuş sütü sağmak?
Ben bunu kullandim. Calisan arkadaslarimin tavsiyesi uzerine aldik. Bende ise giderken kullandim memnundum. Yavas degildi bana gore.

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-11-19-03-01-1.webp
    Screenshot_2017-03-11-19-03-01-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 271
Lansinoh kullandim bozulunca tavsiye üstüne mamajoo aldım çok memnun kaldım bunu da listenize ekleyebilirsiniz.

Aynen

Sesi mi varmış

Benimki de 6 yaşında

Medela iyi dediler onu aldım ucuzdu da

Patronun odasında süt sağarken düşürüp kırdım hatta

bir tane daha aldı aynı gün eşim gidip
Fiyatini falan hatırlamıyorum ama kaliteli diye almıştık.

kızım sekiz yaşında..lansinoh almıştım manuel olanından..memnundum ama hiç emmiyordu benimki sağarak veriyordum sürekli..elimi çok yormaya başlayınca medela almıştım elekrikli..birazcık sesi çıkıyordu evet..ama genel anlamda memnun kalmıştım..

Peki ortalama ne kadar vakit alıyordu?
Ort 20 dk min. Ancak bebegin emme oz taklit edilmis sutum varken daha cabuk doldugu oluyordu. Ozellikle sabahlari ise gitmeden once rahatlikla kullaniyordum zaman sorun olmadi. Simdi arkd onerdim oda cok memnunum diyor gecen konustumuzda. Artik karar sizin

Lansinoh kullandim bozulunca tavsiye üstüne mamajoo aldım çok memnun kaldım bunu da listenize ekleyebilirsiniz.

kızım sekiz yaşında..lansinoh almıştım manuel olanından..memnundum ama hiç emmiyordu benimki sağarak veriyordum sürekli..elimi çok yormaya başlayınca medela almıştım elekrikli..birazcık sesi çıkıyordu evet..ama genel anlamda memnun kalmıştım..

Peki iki ürün kullanmışsınız. Lansinoha yavaş diyorlar. Bir fark hissettiniz mi? İkinci ürünü alınca evet bu daha hızlı dediniz mi?

Back
X