Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medelanin çok sesli çalıştığını söylüyorlar, o yüzden kararsız kaldimMedela almıştım en iyisi diye.memnun kaldığımı hatırlıyorum.
Hiç hatırlamıyorum sesini.ama teknoloji gelişti.belki daha sessizdir.7 sene oldu benim.Medelanin çok sesli çalıştığını söylüyorlar, o yüzden kararsız kaldim
Lansinoh kesinlikleÇalışan bir anneyim. Avent, lansinoh ve medela arasinda kaldım. Hangisini almalıyım?
Hiç hatırlamıyorum sesini.ama teknoloji gelişti.belki daha sessizdir.7 sene oldu benim.
Lansinohun çekim gücünün az olduğunu okudum çoğu yerde. Çok vaktini alıyormuş sütü sağmak?Lansinoh kesinlikle
Ben bunu kullandim. Calisan arkadaslarimin tavsiyesi uzerine aldik. Bende ise giderken kullandim memnundum. Yavas degildi bana gore.Lansinohun çekim gücünün az olduğunu okudum çoğu yerde. Çok vaktini alıyormuş sütü sağmak?
Peki ortalama ne kadar vakit alıyordu?Ben bunu kullandim. Calisan arkadaslarimin tavsiyesi uzerine aldik. Bende ise giderken kullandim memnundum. Yavas degildi bana gore.
Fiyatini falan hatırlamıyorum ama kaliteli diye almıştık.Aynen
Sesi mi varmış
Benimki de 6 yaşında
Medela iyi dediler onu aldım ucuzdu da
Patronun odasında süt sağarken düşürüp kırdım hatta
bir tane daha aldı aynı gün eşim gidip
Ort 20 dk min. Ancak bebegin emme oz taklit edilmis sutum varken daha cabuk doldugu oluyordu. Ozellikle sabahlari ise gitmeden once rahatlikla kullaniyordum zaman sorun olmadi. Simdi arkd onerdim oda cok memnunum diyor gecen konustumuzda. Artik karar sizinPeki ortalama ne kadar vakit alıyordu?
Hastane tipi mı mini olanlardan mı kullandın?Fiyatini falan hatırlamıyorum ama kaliteli diye almıştık.
Lansinoh kullandim bozulunca tavsiye üstüne mamajoo aldım çok memnun kaldım bunu da listenize ekleyebilirsiniz.
kızım sekiz yaşında..lansinoh almıştım manuel olanından..memnundum ama hiç emmiyordu benimki sağarak veriyordum sürekli..elimi çok yormaya başlayınca medela almıştım elekrikli..birazcık sesi çıkıyordu evet..ama genel anlamda memnun kalmıştım..