Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları elektrikli süt sağma pompası marka önerileri

gulec87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
961
11
118
slm arkadaslar 3 aylık kızım var ve dogdugundan beri cok gazlı ve son 15 gündür emerken gaz sancısı giriyor ve beni emmeyi bırakı yor bidahada agzına mememi sürmüyo böyle olunca sütüm azalmaya basladı bnde sagıp verdim bikaçkez biberonla gayet güzel içiyor ama mememden içmek istemiyor buayda az kilo almış cok üzüldüm bnde elektrikli bi pompa alıp biberonla beslemeye karar verdim çoooooookkkkk üzülerek tabi (
şimdi pompalar hakkında hiç bi fikrim yok sizce hangi marka nasıl bi pompa almalıyım *?????????

memeden damla damla gelir çekerken ve biberonşa lıkır lıkır içer kim ugrasır damla damla içmekle senin bebek üşenmiş anlıycağın

memeden damla damla gelir çekerken ve biberonşa lıkır lıkır içer kim ugrasır damla damla içmekle senin bebek üşenmiş anlıycağın
üşenmekle ilgisi yok bni emmek istiyo cocuk ama memeyi cekerken gaz sancısı tetikliyo oda emmek istemiyo biberonla hemen sütü bitirebildigi için onda öle bi sorun yasamıyorum gazı olmadıgı zamanlarda beni emiyo çünkü ama cok az emiyo kanallarım tıkanmaya basladı ondan pompa almak istiyorum

ben philips avent elektrikli pompa aldim. ve emziren anneler icin olan biberonden ve cok memnun kaldim. Sadece seni emerken gaz daha fazla oluyorsa bu yanlis emzirmeden dolayi olabilir yani emerken hava yutuyor olabilir bebegin. Yoksa biberon ve seni emmesiyle arada cok fazla fark olmamasi lazim.

Merhaba sarikirmizim philips aventten memnun kaldigini soylemis ama ben tam aksini soyleyecegim ben kesinlikle memnun kalmadim tabi ben philips avent natural kullandim gogsumu sikmaktan ellerim aciyordu artik gucucok kuvvetli degildi keske o kadar parami cope atmasaydimbence ameda lactaline i bir arastirin derim ben sonradan cok pisman oldum ya da bu isi profesyonelce yapan kiralama sirketleri var onlardan yardim alin mutlulukla buyutun bebeginizi sevgiler....

Merhaba, bebeğim 32. haftada prematüre doğduğu için sütümü sağarak vermek zorunda kaldım. Bu nedenle 3 - 4 pompa denedikten sonra en çok lansinoh un çift pompalı süt sağma makinesini beğendim. Detaylı incelemek istersen sitesinde özellikleri ve kullanımı anlatılmış. Ben bu makineye karar verene kadar yaşadığım süreci biraz aktarayım.

Bebeğim doğdu tabi ben göremeden hemen yoğun bakıma aldılar. Yavrumu emziremediğim için süt sağma maceralarım başladı. Hastanenin süt sağma makinesi oldukça güçlü ve iyiydi çok çabuk sütüm geldi. Hastaneden eve çıkınca bir arkadaşımın philips avent süt sağma makinesini denedim ve resmen bir günde psikolojim bozuldu. Çünkü benim göğsüm büyük olduğu için bir türlü sağamadı. Eyvah yavrum sütsüz kalacak diye üzülürken gittim anne - bebek ürünleri satan bir mağazaya dedim en iyi hangisiyse onu verin. Görevli Lansinoh u önerdi, tabi benim kafamda binbir soru işareti dolanıyor. Eve geldim, denedim gerçekten hastanedeki makineyle nerdeyse aynı güçte sağdı.

Bebeğin gaz sancısı çok zordur, Allah yardımcın olsun. Benim tavsiyemi sorarsan, bebeğinin her beslenme öğününde senden emebildiği kadar emsin, sonrasında mutlaka 5-10 cc demeden sağıp kalan sütü tekrar bebeğine ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun iki modeli var sanırım. Scf312/60 ve scf332/01
Sizde hangisi var ve nereden aldınız.
01 le alakalı kötü yorumlar. 60 da satan göremedim nette. Lansinoh mu alsam dedim

Onun iki modeli var sanırım. Scf312/60 ve scf332/01
Sizde hangisi var ve nereden aldınız.
01 le alakalı kötü yorumlar. 60 da satan göremedim nette. Lansinoh mu alsam dedim

canim ben scf332/01 kullandim. 01 zaten yeni modeli 60 eski model ondan bulamamis olabilirsin.

Ayrica 01 ile alakali ne gibi kotu yorumlar gordun canim ona gore cevapliyim ? Ben cok memnundum. Hic agri vermedi. Guzel sagdi. Ben calisan bir anneydim ve hergun gunde 3 defa sagiyordum. Temizlemesi kolay basitti.

Philips in kendi sitesinde bile yorum kötüydü.
Iki arkadaşım la konuştum onlar 60 modelini kullanıp memnun kalmış. Bende bi kaç gün once n11 den aldım bakalım inşallah memnun kalırım.
Cvbınız için tsk ederim :)

ben medela aldım elektrikli pilli arkadaşım kullanıp çok memnun kaldığı için dilerim bende memnun kalırım

Bunu kullanan var mı aranızda? İnternette 250 TL civarı. Avent almayı düşünüyordum ama baya olumsuz yorum var burda

Eklentiler

• lLSI-90065_1.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 173
kızlar avent elektiriklinin fiyatı 300 tl ama mağzada satıcılar diğer markalarında aynı işi gördüğünü söylüyor lashıon weevel kraft sizce hangisi mantıklı benim tek göğsümde uç hiç çıkmadı teki çıktı ama doğumdan snra sıkıntı çekerim diye şimdiden almak istiyorum göğüs ucu olmayan arkadaşlar elektirikliden memnunlarmı manuelmi mantıklı karar veremedim

canim dogumdan sonra gogsunun ucu cikabilir belki. simdi cocuk emincede ucu biraz buyuyor. Ayrica belki hic gerek kalmiyabilir ben cocuk dogmadan tavsiye etmem almani. Arastir ama daha alma. Benim kuzenimde almisti ama dogumdan sonra sutu olmadi hic pompada bir ise yaramadi bosuna almis oldu. Tabi karar senin

tamam canım çok saol öyle yapayım artık

tamam canım çok saol öyle yapayım artık

evet aynen canim. Simdi gerek kalmazsa bosuna almis olursun. Fiyatida az degil yani. Sen arastir eger dogumdan sonra ihtiyac duyarsan bir arkadasina veya esine soylersin gidip alirlar magzadan.

Ben bazi seyleri oyle yaptim. Cunku insan emin olamiyor . Mesela bebek magzasini dogumdan once gezdim. ne nerde neler var ogrendim. sonra dogumdan sonra ihtiyac halinde esimi gonderiyordum sonra yardimci olmalarini rica ediyordu eger icinden yine cikamazlarsa ben satici kizla telefonda konusuyordum istedigimi anlatiyordum esimde alip eve geliyordu. Yeni dogum yapinca lohusa iken disari heran cikamiyor insan.

Bazen internetten siparis veriyordum. sadece arastirip ogrenmen lazim.

ayrica calisan bir anne oldugun icin mi pompa almak istiyorsun. Ben calistigim icin elektrikli almistim. Hergun bir kac defa elle sagmak zor olur bence. Manuel pompa daha az kullanimlarda gunde 1 defa icin falan uygun.

Ayrica bazi hanimlar gogsune bastirarak sagiyor bu dogru degil. Elektrikli pompa ile bile sagma teknigi var. Sonucta sut duygusal bagdan dolayi akmaya basliyor pompa bunu sagliyamaz o yuzden nasil sagman gerektiginide ogrenmeni tavsiye ederim.

Hayirli dogumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…