• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elele gezmek

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
273
53
Diyelim yaşlarınız otuz ve ustu, hoşlandığınız kişiyle bir gün buluştunuz ya da birkaç kere ara ara elele tutuşuyorsunuz. Şimdi biz neyiz? Karşı taraf yabancı, bana göre bir flörttü, sevgili olmadık.

Arkadaşım da diyor ki " oo elele tutuşmuşsunuz sevgili olmamışsınız, yok ya, o zaman bizde böyle yürüyelim" dedi. Çok sinir oldum.

Her elini tuttuğunuz, sevgili olaylarından konuşmadığınız biri sevgiliniz midir?

Kısa bir romantizm, öpüşme bile olmadı.

Diyelim yaşlarınız otuz ve ustu, hoşlandığınız kişiyle bir gün buluştunuz ya da birkaç kere ara ara elele tutuşuyorsunuz. Şimdi biz neyiz? Karşı taraf yabancı, bana göre bir flörttü, sevgili olmadık.

Arkadaşım da diyor ki " oo elele tutuşmuşsunuz sevgili olmamışsınız, yok ya, o zaman bizde böyle yürüyelim" dedi. Çok sinir oldum.

Her elini tuttuğunuz, sevgili olaylarından konuşmadığınız biri sevgiliniz midir?

Kısa bir romantizm, öpüşme bile olmadı.
Bana gore florttur. Yoksa asla elini tutmam.

Sevgililik muhabbeti geçmedi bile, sadece hoşlandığını söylemişti, aslında amacı yatağa atmakmış, gerçekleşmediği için arayıp sormadı zaten. Şimdi desem ki biz sevgiliydik, güler bence.

Sevgililik muhabbeti geçmedi bile, sadece hoşlandığını söylemişti, aslında amacı yatağa atmakmış, gerçekleşmediği için arayıp sormadı zaten. Şimdi desem ki biz sevgiliydik, güler bence.
Çok basitleştirmiş olayı, kafaya takmana değmez.

İşte niyeti de belliymiş zaten o yuzden öyle tutms ilk basta

E kendin yazdın işte, adamın amacı seni yatağa atmakmış belki de tek gecelik ilişki .sen red edince oda arkadaşız demiş. bunun daha nesini sorguluyorsun anlamadım.

E kendin yazdın işte, adamın amacı seni yatağa atmakmış belki de tek gecelik ilişki .sen red edince oda arkadaşız demiş. bunun daha nesini sorguluyorsun anlamadım.

Sorgulamıyorum, bana gör sevgililik değildi. Arkadaşım gibi düşünen başkaları var mı diye merak ediyordum, varmış.

Normal olan bu değil mi zaten ? Sevgililer el ele tutuşur ?

O eskidenmiş, ben de öyle sanıyordum. Artık "biz neyiz şimdi" sorusunun cevabına göre sevgili ya da değiliz. Etrafımda da böyle bakıyorum opuşuyorlar, aşkım diyorlar, hani şu sevgilin vardı ya diyorum, ha o öyleydi ya diyorlar (kız erkek hepsi)

O eskidenmiş, ben de öyle sanıyordum. Artık "biz neyiz şimdi" sorusunun cevabına göre sevgili ya da değiliz. Etrafımda da böyle bakıyorum opuşuyorlar, aşkım diyorlar, hani şu sevgilin vardı ya diyorum, ha o öyleydi ya diyorlar (kız erkek hepsi)
O eskiden diye bisey yok.sevgiyi de aşkı da yalan ediyorlar. Ona aşk sevgi değil heves diyorlar bizim köyde...

Oeskilere göre gönül eğlendirmenşn adı aşk sevgili olmuş.Aşkım kelimesini ne kadar basite indirgiyorlar.El ele tutuşmak da öyle tabi ki normal arkadaşla el ele gezeni görmedim ben ya flörtöz vaziyettir ya da sevgili.

Karşıdan karşıya gecerken tutmadiysaniz tabi ki sevgilidir :)

Back
X