Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

kızlarrr karakız ın yazdığı yazıyı yönetime şikayet ettim arkadaşımıza hakaret ediyor diye sanırım onun için ortaya çıktı bu durum eğer gerçekten öyleyse çooook iyi yapmışım en azından sizide kurtardım kendimide alay edilmekten:19:

iyi yapmışsın canım foyası ortaya çıktı , ağzımdan kötü bişey çıkacak şimdii kendimi zor tutuyorum :52:

kızlarrr ben haklı çıktım 1 ay öncr siteye girdiğimde tombişle karşılaştım sohbet ettik ve ben birşeylerin olduğu anladım içime doğdu galiba erkek misin fakan yazdım daha bi kaç şey daha demekki belli etmiş kendini şaka gibi ama erkek olduğunu sanmıorum bi erkek gebelik konusunda bu kadar bilgili olmaz

evet bende tartışmıştım ağzıma geleni saymıştım sonra özelden özür dilemişti benden..bi arkadaşta onun tarafında olup dobralığına bayılıyorum fln yazmıştı gördünüz şimdi dobrayı hey allaahım yaaaa:19:

şikayet ettim karakızı 2 dk geçmeden kazen geldi anlamadım noluyooo yawww

bende şikayet ettim tombişe laf söylüyor diye okuyorsan tombişşşşşşşyazıklarrr olsuunn sana ıp numarasından bulmuştur kazen onu iki tane kullanıcı açmış kendi kendine sataşıyor kafası bu kadar çalışıyor işte msr.mühendisin herkese yedirdi ama bravoo salakkkkkk:57:

Son düzenleme:
neyse takılmayın arkadaşlar, hangi topicte devam edeceksek muhabbete haber verin. benim de sinirlerim bozuldu biraz ama neyse.. belki ben alışığım ne insanlarla karşılaşıyorum hergün.. şimdi çıkmak zorundayım kızlar görüşürüzz.

evet bende tartışmıştım ağzıma geleni saymıştım sonra özelden özür dilemişti benden..bi arkadaşta onun tarafında olup dobralığına bayılıyorum fln yazmıştı gördünüz şimdi dobrayı hey allaahım yaaaa:19:

hee başka sorun kalmadı bana mı yükleniosun şimdi ne bileyim her yazıştığımı insan sanmışım demekki sadece açık sözlü geldi hem ne oluo şimdi ben mi suçlu oldum allaa allaaahh güvenip konuşmasaydın o zaman :20::20::20::20:

Kizlar Merhaba
Bu arada tombisin erkek oldugunu kim soyledi size ? Kulaktan kulaga oynansa anlayacagimda yazilanlari okuyup bunu degistirmek nasil bir davranis ? Kusura bakmayin ama bazen sizleri anlamakta zorluk cekiyorum.

Konu sahibi malum kisi oldugu icin baska biri konu acsin oranin linkini buraya verip kapatalim ama lutfen okuduklariniza iyi anlayin ben hicbir yerde bu kisi erkektir demedim !

rica ederim bu kızın yada her neyse mesajlarını silin ve topiki sitede en çok mesajı olan arkadaşın fln adına geçirin lütfeennnnnnn:28:

Back
X