Elendil'in Diyet Günlüğü

Dünkü menüm
Sabah
Karatay kahvaltısı

Ara
Yabanmersini ve kuruyemiş

Öğle dışarıda yedim
Ali nazik kebabı, pidesiz
Ayran

Akşam
Ezogelin çorbası
Kıymalı patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata

Spor 30 dakika yürüyüş
Su 2.5 litreden fazla

Benim konum pek sessiz, kimsecikler uğramıyor.

$uuu.webp

Bu da başlangıç ve son durum

:)

Tebrik ediyorum canım seni fotolada çok belli verdigin kilolar umarim hedefine ulaşırsin
bundan sonra sende ekibimdesin:51:

Bugün takımda kilo bildirimi günüydü, 94.2 kilo geldim, neredeyse 13 kilo oldu başlangıçtan beri.

Bugün kendime izin verdim, abartmadan elbette yedim içtim çok şükür :) Allah herkese gerektiği kadar yedirsin, versin.

Yarın Karatayla devam :)

dün yediklerimi yazsam Karatay zır zır ağlardı herhalde :) Dün ipin ucu feci kaçtı. Neyse bir form dergisinde bir detoks ve ardından 6 haftalık bir diyet programı görmüştüm ama kayısı çekirdeği veriyordu, sinir oldum nereden bulurum ben kayısı çekirdeğini dedim Ama program kolay ve güzeldi. Dün markette kayısı çekirdeği bulunca bugün ona başladım ama müthiş başağrısı yaptı. Biraz aç bırakıyor ama iki güncük bir detoks. Sonraki diyet programı benim eski listeme benziyor ve çok güzel. Dünden sonra gerekliydi böyle bir şey.

Özelikle arabayla indim özellikle yürümedim, mümkün olduğu kadar az hareket edin detoksu yaparken diyor.

Dünkü menümü yazmıyorum :)

Bugün akşam menümü yazarım eve gidince.

Menümü yazayım hemen...
Detoks aslında fazla kaçıran kişilerin kendini toparlaması için yapılan bir program bence, yoksa öyle bitkisel detoksla filan alakası pek yok.

Dergide 60 kg bir bayan için verilmiş menü

Sabah:
1 bardak maydanoz suyu
2 yumurta beyazı
1 çorba kaşığı lor (Ben 2 kaşık yedim)
8 tane kayısı çekirdeği
iki dilim greyfurt (Greyfurt yoktu portakal yedim, bugün aldım greyfurt)

Ara
1 yeşil elma

Öğle: Karabuğdaylı sebze çorbası 3 kepçe

Ara
1 dilim ananas diyordu, ben 5 tane erik yedim.

Akşam 3 kepçe aynı çorbadan..

Buraya kadar ok, sorun yok. Ama akşam ara öğünde yeşil elma, avakado, kereviz sapı, maydanoz ve ıspanak karışımı demiş hem de iki bardak

Bunun yerine kefir aldım, içeceğim. Bunlar beni bozar :)

Maydanoz suyunu iki hafta öneriyor. Bu iki günden sonra 6 haftalık bir program önermiş, güzel bir program, sabah çok sıkı olmayan ama sağlıklı bir kahvaltı, öğle sebze yemeği ve salata, akşam da bir hafta balık bir hafta hindi bir hafta kırmızı etten oluşan salatalı menüler.

Karatay yalan oldu yani... Şimdilik ben zaten biraz dikkat etsem bile 1 kilo verebiliyorum, asıl olay 70 li kilolara filan inince olacak. Ondan sonra asıl diyet. Şimdilik işte böyle takılıyorum.

Spor: Yok
Su 3 litre ve devam...

Bir de ödem attırıcı önerdiği çayı yaptım, zaten malzemeleri vardı ben yapıyordum daha önce..

Biberiye mısır püskülü kiraz sapı, tarçın, kuru kayıs, mate yi 10 dakika kısık ateşte demleyip 10 dakika da bekletip süzüyorsunuz. Günde 3 kere içiliyor, haftada 3 kez demiş, ve bunu içtiğiniz günlerde yarım litre daha fazla su içmek gerekirmiş :)

Back
X