Elenetal 2 + Gyno Ferro Sanol

mrt06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
2
0
1
39
Merhabalar, 16 haftalık gebeyim. Gebeliğin başından beri Elenetal 2 kullanıyorum. Bu hafta Gyno ferro sanol demir ilacına başladım. Multivitaminde 0,4g demir ilacında 0,5g folik asit var. Toplamda neredeyse 1grama yakın folik asit almış oluyorum. Benim gibi aynı takviyeleri kullanan anneler var mı? Kafam çok karışmış durumda. Demir ilacınızı folik asitsiz mi tercih ettiniz? Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu?

yoo ben de aynılarını kullandım. bir sorun olmadı. doktor zaten kullandığınız vitaminleri bilerek yenisini veriyor.

Merhabalar, 16 haftalık gebeyim. Gebeliğin başından beri Elenetal 2 kullanıyorum. Bu hafta Gyno ferro sanol demir ilacına başladım. Multivitaminde 0,4g demir ilacında 0,5g folik asit var. Toplamda neredeyse 1grama yakın folik asit almış oluyorum. Benim gibi aynı takviyeleri kullanan anneler var mı? Kafam çok karışmış durumda. Demir ilacınızı folik asitsiz mi tercih ettiniz? Doktorunuzla bu konuyu konuştunuz mu?
Ben elenatal 2 ve solgarın demir takviyesinş kullanıyorum. 13.haftaya kadar solgarın folatını kullandım. Onu kesti elenatal 2 ile solgar demir başladı

Bende kullandım, sen düzenli kullan ilaçlarını, rastgele yazmıyor sonuçta

14. Haftadayım Gebyfoll multivitamin ve coledan d vitamini kullanıyorum
, doktor ne verdiyse onu kullanıyorum çok sorgulamadım açıkçası her ilacın detayını bilemeyiz sonuçta

Demir ilacini günde 2 kere mi kullaniyorsunuz bana 2 yazilmis banada bu hafta yazildi 15 olduk

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Folik asit konusunda herkesin ayrı bir bakış açısı var. Biraz fazla da sağa sola bakınca insanın kafası bir hayli karışıyor. Demir ilacını günde bir kere yemekten sonra alıyorum.

Back
X