ELENETOL 1 FOLIK ASIT

fatos6161

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
7
1
1
31
Arkadaşlar aranızda yeniyim doktor folik asit olarak elenetol1 verdi ama her içtiğim de aşırı bir şişkinlik yapıyor nefes aldırmıyor deli oluyorum yardim edin ne yapmalıyım normal mi

Çok pahalı bir ilaç belki bebege iyi geliyordur dayanım diyorum bilmiyorum 6 haftalik hamileyim yeni yolc sac gözüktü çocuğum olsun çok istiyorum

Sadece şikayetin siskinlikse gebelikte oluyor o haller, doktoruna söyle bitene kadar kullanamam diyorsan degistirr ama genel olarak bu tip takviyeler receteli olmazsa özel markalar pahalı oluyor.
Hayırlısıyla gelişir büyür inşallah bebişin, bı süre her anlamda yorucu geçecek Allah kolaylık versin

Sadece şikayetin siskinlikse gebelikte oluyor o haller, doktoruna söyle bitene kadar kullanamam diyorsan degistirr ama genel olarak bu tip takviyeler receteli olmazsa özel markalar pahalı oluyor.
Hayırlısıyla gelişir büyür inşallah bebişin, bı süre her anlamda yorucu geçecek Allah kolaylık versin
Canım kasık bölgemde özellikle şişkinlik yapıyor belki kullanma diyecekler olacak bende şunu çözemedim iyi geldiği için mi acaba bu rahatsızlığı veriyor diyorum tutunuyor ilaç iyi geliyor dayan fatos diyorum ama tabi içimde bir can var insan her şeyden korkuyor

Back
X