Elerini / sevgililerini ok kskanan kadnlar...

hiç üstüne alınmasaydın arkadaşım. biz kendimizi biliyoruz. karşımızdakiler de bizi bilmiyorsa onların ayıbı.

kompleklerinden ya da kişilik bozukluklarından ötürü kıskançlık yapıyorlarsa kendi bilecekleri iş. gamyoncuiremsu abladan bile kıskanma potansiyeline sahip olanlar var bahsettiklerimde...

komplekse girip kıskanacak kadın varkafamçokkarıştı;
kendine güveni tam, alakasız kişiden kıskanmayacak kadın var. sengözlerimebaksanab

ne mutlu ki, arkadaşı kimse kıskanmamış. konuyu anlamadığına göre kaydirigubbakcemile3

haklısın canım :lepi:
ancak böyle insanlar onda olamayıp baska bi kadında varsa o sosyal cevre ..iş kariyer.. egitim vb.. bi şekılde zaten kompleks yapıyorlar haa sonrada kocasını bahane edip gorusturmuyorlar yada gorussekte burnumuzdan getırıyorlar..
sonucta bizde evlı olmasak bile akrabalarımıza asılcak değiliz.. hadi akraba olmasa bile çok sacma yaa.. demekki kendileri boyle birsey dusunuyor baska erkeklere karsı ve aynı seylerı bızlerden de beklıyorlar :oklava: :oklava: bunun daha baska bi acıklaması var mı yaa allahaşkına..

Kıskançlık bana göre değil çünkü kıskanarak eşlerin / sevgililerin elde tutulacağına asla inanmıyorum. İnsan sadece kendini huzursuz eder.

Eşimi asla kıskanmam o yüzden de eşini / sevgilisini kıskanan kadınlarla asla arkadaşlık etmem.

Benim hayatımda kıskançlık yokken niye milletin güvensizlikleri yüzünden huzursuz olayım. Yada diken üzerinde davranayım.

çok kıskancım ve paronayakım..:)

abartırım hatta.. ama eşimi boğmam cici cici şakalaşarak anlatırım...

çok kıskancım ve paronayakım..:)

abartırım hatta.. ama eşimi boğmam cici cici şakalaşarak anlatırım...

valla ben de kıskancım... kıskanırım...

arkadaslar konuyu yanlıs anlıyorsunuz sanırım !!

eş yada sevgılılerınızı kendı ablanızdan kıskanıyormusunuz ? yada esınızın evlı yada bekar bayan akrabalarından hiçbisey yokken durduk yere ??

bizim sorunumuz bu.. umarım acıklayıcı olmusumdur
a.s. a.s.

eş yada sevgılılerınızı kendı ablanızdan kıskanıyormusunuz ? yada esınızın evlı yada bekar bayan akrabalarından hiçbisey yokken durduk yere ??

a.s. a.s.

hımm arkadasım pardon..

ablasından asla kıskanmam..

ama bayan akrabalarına karşı samimi olmasını gereksiz konuşmalara girmesini ve şakalşmasını istemem. sadece rahatsız olurum.

a.s. a.s.

Ayy çok özür dilerim gerçekten yanlış anlamışım ben. utandım şimdi :utangac:
Yok canım öyle kıskanç değilim çok şükür.

Ayy çok özür dilerim gerçekten yanlış anlamışım ben. utandım şimdi :utangac:
Yok canım öyle kıskanç değilim çok şükür.
hiç onemli değil olabilir insanlık hali :1hug:

kıskanmak guzeldir biz kotu demıyoruz seven elbet kıskanır..
ama fazlası helekı durduk yere ortada hiç bişey yokken kıskanclık triplrıne giren insanlar öncelıkle kendılerıne zarar verıyorlar sinirlerini gereksız yere yıpratıyorlar ..sevdıklerını bir nevi kısıtlamaya sokarak boğuyorlar vee nıhayetınde cevresındekı insanlar onun bu kıskanclık tafrası yuzunden ''aman yanlış anlaşılmayayım diye her lafında oturusundan kalkısında kendını kasmak zorunda kalıyor ''

ben kuzenımle aynı koltukta oturamıyorum..
aynı odada helekı tek basımıza kalmaya korkar oldum.. konusurken yuzune bile bakmıyorum neden aman yengem okuz altında buzagı aramasın die.. kendi tafrası yuzunden kımsenın huzuru kaçmasın dıye..

Potansiyeli yuksek kadinlar derken, eglenceli, konuskan, sakaci vs vs bunlari mi kastettiniz
sizin gozunuzde potansiyel kadin kimdir, nedir berceste06?

ben de cok eğlenceli konuşkan ama hanımefendi ve samimimyet derecesini iyi ayarlayan bir bayanım...potansiyel derken sunu kast ettim kadın teşhirciyse,özellikle eşinize ilgi gösteriyorsa ,sizle değil daha çok sizin yanınızda eşinizle muhabbete giriyorsa,açık saçık konuşabiliyorsa erkeğinizin yanında kıskanırım dedim...bilmem anlatabildim mi?hepiniz kıskanırım kıskanılacak davranışları dememe tepki göstermişsiniz çok ilginç gercekten...saygıya davet ediyorum yorumumda özgürüm bu kadar..kaydirigubbakcemile2

onun gozunde, kocasına karsı butun kadınlar yuksek potansıyele sahip :roflol: :roflol:

dahası berceste06 ya göre her bakımdan İYİ olan bütün kadınlar desek daha dogru
:delphin:

Çok ilginçsiniz arkadaslar siteye yeni üye oldum bikaç yorum yazdım vaktim oldu şimdi baktım bu ne saldırı siz saldırı için mi burdasınız?beni tanımadan hangi hakla yorum yaparsanız hakkımda?her bakımdan iyi kadınlara sonsuz güvenirim ama önce ahlakı güzel kadına saygı duyarım ve kıskanmam..ahlaksız konuşmayı bilmeyen ölçüyü kaçıran kadını sevmem bilmem anlatabildim mi bu sefer?

Kıskançlığın aşırısı hastalıktık ve tedavi edilmesi gerekir. Aşırı kıskanç kişiler hem sevdiklerini hemde etrafındakileri rahatsız ederler ve ben asla öyle tipleri çekemem.
Şimdiye kadar böyle bir kıskanç biriyle karşılaşmadım, ama geçen sene aşırı olamasa da genede biraz fazla kıskanç bir bayanla (şimdi çok iyi dostumdur) yaşadığım olayı asla unutamam.
Arkadaşım (erkek) tatile giderken hem kendi hemde eşinin telini verdi ve bir sorun olduğunda ara dedi. Eşi de bizimle aynı işi yapıyor ama birimlerimiz farklı yani aynı yerde değiliz.
Tatilde arkadaşın eşinin şarjı bitmiş (plajdalar bu sırada) "eyvah işyerinden ararlarsa bana ulaşamazlar şarjım bitti" deyince arkadaşım "benim telefona tak kartını nasıl olsa senin numaranı da verdim ben, benden ulaşamazlarsa senin numaradan ulaşacaklar bana" demiş. Böylece arkadaşımın telefonuna kendi simkartını takmış eşi. Not: Arkadaşın eşi telefonuna eşinin cebini aşkım, işyeri telefonunu ise aaşkım diye kaydetmiş.
Neyse saatler geçiyor ve ben ne hikmetse acil bir şey yüzünden arıyorum arkadaşımı, telefona ulaşamıyorum, eşinin numarasını arıyorum tabi işyerinden arıyorum, kadını tanımadığımdan önce özür dileyerek giriş yapmam gerekir diye kafamdan kuruyorum. Arkadaşın eşi kartı değiştirdiğini unutuyor, eşinin telefonu çalıyor (tabi telefonun içindeki simkart kendinin ama unutmuş) eşi denizde kendi güneşleniyor, ekranda aaşkım yazıyor, bayan kıskançlıktan kudurmuş vaziyette telefonu açıyor ben daha "özür dilerim ben ...... şuradan arıyorum" diye giriş yapacakken karşımdaki bayan ağzına gelen ve duymadığım bir sürü küfürü sıralayıp, kocamdan uzak dur diye başlayan ve ağzını 2 karış açık bırakan sözcükleri sıralayıp yüzüme kapatıyor.
Ben şok halde donup kalıyorum. Tabi arkadaşın eşi gidip kocasını plajda herkesin önünde haşlıyor ortalık karışıyor. Neyse sonuçta olay açığa çıkıyor, tatil zehir oluyor, kavga gürültü falan ortalık ayağa kalkıyor.
Sonuçta tatil yarım kesilip işyerine gelindi, benden özür dilendi, şimdi çok iyi dostuz. Ama fazla kıskançlık bazen korkunç hatalar yaptırabilir. Biraz dikkatli olmak lazım.

Neden iş yeri telefonunu aaşkım diye kaydeder ki insan?

vallahi kıskanılazcak kadın var kıskanılmayacak kadın var..bence bu karşıdaki kadının tavırlarına bağlı..ben mesela durmaan kahkaha atan kocamın gözlerine gözünü dikip sırıtan konuşan kadınlardan hoşlanmam...aslında elektrik meselesi kadınlar hissediyor ve mutluluğun bozulmasın istiyorsun tehlikeden kaçıyorsun bi nevi..
bence çok doğal bi durum..potansiyeli yüksek kişilerle görüşülmemeli...ağır ,hanımefendi arkadasca davranan çiftlerle görüşürüm sadece..
bu ilk msjınız..
ben de cok eğlenceli konuşkan ama hanımefendi ve samimimyet derecesini iyi ayarlayan bir bayanım...potansiyel derken sunu kast ettim kadın teşhirciyse,özellikle eşinize ilgi gösteriyorsa ,sizle değil daha çok sizin yanınızda eşinizle muhabbete giriyorsa,açık saçık konuşabiliyorsa erkeğinizin yanında kıskanırım dedim...bilmem anlatabildim mi?hepiniz kıskanırım kıskanılacak davranışları dememe tepki göstermişsiniz çok ilginç gercekten...saygıya davet ediyorum yorumumda özgürüm bu kadar..kaydirigubbakcemile2
çok anlatmıssın belli ilk msjınızda
Çok ilginçsiniz arkadaslar siteye yeni üye oldum bikaç yorum yazdım vaktim oldu şimdi baktım bu ne saldırı siz saldırı için mi burdasınız?beni tanımadan hangi hakla yorum yaparsanız hakkımda?her bakımdan iyi kadınlara sonsuz güvenirim ama önce ahlakı güzel kadına saygı duyarım ve kıskanmam..ahlaksız konuşmayı bilmeyen ölçüyü kaçıran kadını sevmem bilmem anlatabildim mi bu sefer?
yeni veya eskı ıuye olmak farkediyormu bu sitede acaba.. yada baska bi mekanda..önemli olan belli bir karakter yapısına sahip olmaktır.
bizim konumuz çok farklı seylerde sizin SAF AYAGINA yatmanıza ne demeli acaba... saldırımı kim ne için ??!! ben sizin gorusunuze katılmadıgımı belirttim hepsi bu.. madem yaptıgınız yoruma karıslık gelebılecek ,olumsuz yorumları kaldıramayacaksanız ne yorum yapın nede konu acın.. Bilmem Anlatabildim Mi?
eleştirelere acık değilsiniz siz
hakkınızda yorum yaparım sizi tanımıyorum evet ama buraya yazdıklarınızdan ne kadar seviyeli oldugunuz hakkında bilgim oldu sayenızde...

siz saygıya davet ederken kendi yazdıklarınıza bı göz atın istersenız.. burada kendı yorumunuza olumsuz eleştiri getırdık diye sizin SAYGI ÇERÇEVESİNDE yazdıklarınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim..

** bu saygıya davet etme modasıda yenı çıktı yaa..
işine gelmeyen saygıya davet edıyorr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilk mesajı, konunun ana temasını iyi okumadınız o zaman.
ben evli bir bayanım. bu şekilde davransam, kıskanan bayandan önce eşim tepki gösterir.
nerde nasıl davranacağımı da çok iyi bilirim, buna rağmen bu tür davranışlara maruz kalmak hoşuma gitmiyor. bu yüzden konuyu açtım zaten.

saygı istiyorsanız, bunu imalı yorum yapmadan önce siz gösterecektiniz. :olmaz:

yazdığınız yorumları göndermeden önce, gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
tekrar okursanız, neye tepki verildiğini anlarsınız.
emin olun, saldırı için burada değil kimse.

siz mesajınızla, kıskanılacak bir şekilde davranıp da kıskanıldığımızı ima etmişsiniz.
sadece başlığı okuyup cevap yazdığınızı düşünmeye başladım. mesajlarda oldukça açıklayıcı şeyler yazmışız çünkü. yalın bir dilde de yazıldı mesajlar, gayet anlaşılır.

bahsettiğiniz ölçüsüz davranan kadınlardan birçok kişi hoşlanmaz, öyle kadınları neredeyse herkes kıskanır...
burada bahsedilen bu değildir...:umursamaz:

benim görüştüğüm cevrede bu tarz kıskanclıkları olan insan yok ,olursada muhatap olmam olur biter çünkü ben eşimi kıskanan bir kadın değilim ve etrafımda hem bekar hemde evli cok güzel kadınlar var ama hepside dostlarım ve arkadaslarım kıskanmam ne kadar abes olur ya allah korusun ,böyle zihniyette olsam kendimden utanırdım

ilk mesajı, konunun ana temasını iyi okumadınız o zaman.
ben evli bir bayanım. bu şekilde davransam, kıskanan bayandan önce eşim tepki gösterir.
nerde nasıl davranacağımı da çok iyi bilirim, buna rağmen bu tür davranışlara maruz kalmak hoşuma gitmiyor. bu yüzden konuyu açtım zaten.

saygı istiyorsanız, bunu imalı yorum yapmadan önce siz gösterecektiniz. :olmaz:

yazdığınız yorumları göndermeden önce, gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
tekrar okursanız, neye tepki verildiğini anlarsınız.
emin olun, saldırı için burada değil kimse.

siz mesajınızla, kıskanılacak bir şekilde davranıp da kıskanıldığımızı ima etmişsiniz.
sadece başlığı okuyup cevap yazdığınızı düşünmeye başladım. mesajlarda oldukça açıklayıcı şeyler yazmışız çünkü. yalın bir dilde de yazıldı mesajlar, gayet anlaşılır.

bahsettiğiniz ölçüsüz davranan kadınlardan birçok kişi hoşlanmaz, öyle kadınları neredeyse herkes kıskanır...
burada bahsedilen bu değildir...:umursamaz:

sevgili bambusi evet konuyu şu şekilde algılamıştım eşinizi hiç baska kadınlardan kıskanır mısınız?
ve buna göre cevapladım ama bu kadar saldırıyı hak etmedim ...selametle kalın..

sevgili bambusi evet konuyu şu şekilde algılamıştım eşinizi hiç baska kadınlardan kıskanır mısınız?
ve buna göre cevapladım ama bu kadar saldırıyı hak etmedim ...selametle kalın..

kişisel algılamayın. size saldırı yok, yazdıklarınıza tepki var.

sizin konuyu yanlış anlayıp yorum yaptığınızı anlamamızı beklemeyin, müneccim değiliz. konu ortada, cevaplar ortada.

neyse ki, konuyu şimdi doğru olarak anladınız.

siz de selametle kalın...

hakaret mi var mesajimda hayirdir, kimi saygiya davet ediyorsunuz?
once okuyun, okudugunuzu anlayin ondan sonra yorum yapin... :1closedeyes:

berceste06 umrunda değilsem neden rep verme geregi duyuyorsun peki... demekkı umrundayımkı rep verıyorsun :)))
senın repin bana işlemez güzelim bunu unutma yeter...

bende eşimi çok kıskanırım.. ama bunu arkadaslarıma cevreme belli edip ınsanları huzursz etmem
egerkı esım kasıtlı karsı tarafa ılgılı davranırsa önce kızarım.bende sana yapıcam aynısını derım
ama hıc yapamam...
sevıyorum ne edeyımmm

Back
X