Off ben hiç bir şekilde olumsuz eleştirilere gelemiyorum kim tarafından yapılırsa yapılsın sinir oluyorum ama bundan cok rahatsızım Çünkü birisi benim fikrime yanlıs dediğinde direk savunmaya geciyorum yada susup kendi kendimi yiyorum.Mükemmel olmadığımı benimde yanlıslarım olabileceğini biliyorum ama arkadaslarım dahi eleştirdiğinde direk ondan nefret edesim geliyor.Nasıl değiştiricm bunu hiç bilmiyorum yaaa.kimseyle kavga etmek istemyrm artıkkkk :'( :26:
Off ben hiç bir şekilde olumsuz eleştirilere gelemiyorum kim tarafından yapılırsa yapılsın sinir oluyorum ama bundan cok rahatsızım Çünkü birisi benim fikrime yanlıs dediğinde direk savunmaya geciyorum yada susup kendi kendimi yiyorum.Mükemmel olmadığımı benimde yanlıslarım olabileceğini biliyorum ama arkadaslarım dahi eleştirdiğinde direk ondan nefret edesim geliyor.Nasıl değiştiricm bunu hiç bilmiyorum yaaa.kimseyle kavga etmek istemyrm artıkkkk :'( :26:
yok akrep burcuyumbende de aynısı var
aslan burcu musun ?
olumsuz eleştirilcek bişey yazdıgımı düşünmüyorum amaE şimdi ben de eleştireceğim ve benden de nefret edeceksiniz :) Nasıl yardımcı olucam ben size
narsist olabilirsin psikolojik tedavi gör
ama bu çok yalnış...
doğru pek kendimle barısık değilimdrkendınle barışmayı deneyebılırsın ...
yani ailem tarafından eleştrildiğim doğru bi kız kardesm vr benden iki yas küçük evin işlerini o yapr genellkle küçüklüğümzden beri.Annemde sürekli söylenr bi kardesn kadr olamadn diye.ve kendimi bildim bileli zayıfım sürekli ne kadr çelimszsn biraz bişeyler ye diyerek büyüdümEğer çocukluğundan beri sürekli eleştirildiysen,bu sende zamanla tepki olarak eleştiriye açık olamama durumu oluşturabilir.Kendine güven,kimseye hiçbirey kanıtlama derdin olmadığına inan ve hatalarında olsa ben böyle mutluyum de aynada kendine.
tamam canım arastrcm yok özgüven eksikliğim olduğnun farkındayım kolay kolay tanımadgm biriyle filan konusamam mesela bi ortamda.illa yanlız konusmam lazımcanım özgüven eksikliğin var
söylenen herşeyi o yüzden kale alıyorsun
bunu aşmanın tek yolu özgüven ve özsaygını geliştirmek
internetten bu konuyu araştır
gerekirse psikolojik destek al
şimdi bunu okuyunca da ''ama ben kendime güveniyorum ki''
dersin kesiiin.
kendine güvenen insan eleştirileri dinler
doğru ise kale alır teşekür eder kendini düzeltir
doğru değilse güler geçer.
yanlıs olduğunun farkındaym malesef ama bi türlü bunu aşamıyorum acayip derecede sinir oluyorm
narsist ne demek bunu bi arastrym bari
Ay millet de ne çabuk teşhis koyuyor narsistgüldüm kusura bakma narsist filan değilsin alakan yok.Olsan buraya şöyle yazardın:"Arkadaşlarım beni çekemiyor sürekli eleştiriyor,ben de bundan rahatsızım benimle ne zoru var bunların vs vs.... "
Bence öncelikle şunu kabullenmen lazım herkes kusurludur ve herkesin bir tarafı yanlış olduğu için herkes bir şekilde eleştiriye maruz kalabilir.Bazı eleştiriler yapıcı bazıları da yıkıcı.Şimdi gelip karşındaki sen şöyle şöylesin ne biçimsin derse bu yıkıcı ve büyük ihtimalle kendisini tatmin etme amaçlı.Ama eğer ki bak böyle böyle yapıyorsun ama yanlış yapma derse bu yapıcıdır üslup söyleme biçimi bunlar çok önemli bence.Ama ne olursa olsun senin önce kendini bilmen lazım.Kendini bilirsen senin hakkında kimin ne söylediği de pek umrunda olmaz. Açık açık söyle rahatsız olunca tamam haklısın eleştirin de belki ama söyleyiş tarzın o kadar kötü ki rahatsız oluyorum de.Ben bu özgüven olaylarını vs ancak açık konuşarak attım.İçimden geçenleri açık açık söylediğim zaman baktım ki aslında benim çekindiklerim gayet olası şeyler herkes bir ucundan yaşıyor.O yüzden ne konuşurken ne de davranışlarımda çekiniyorum artık.
dikkat ederseniz ben "OLABİLİRSİN" yazdım..
kimseye teşhis koymadım, haddime de değil..
teşhisi koyan asıl sizsiniz narsist olsa başlığa nasıl yazacağına kadar karar vermişsiniz.
doktorlar da 10 sene okuyup boşa psikiyatr oluyodu zaten halbuki size gelseler yazım tarzından hangi hastalık olup olamayacağına kadar karar verebiliyosunuz maşallah.
bi de klinik açın bence harcanmayın buralarda.
anaaa benim buyuk kizimda akrep inanki akrep gibi sokar lafiyla adami asla elestireye gelemez hep sensin dencek herseyle mukemmelsin asla elestiremeyiz oyle dengesizki usteledigim zaman ofkesinin kusmamak icin zor tutuyor kendini yuz ifadesinden anliyorum aradan 1 yil gecmis konuyu bugun denmis gibi ortaya atar kesin ogun laf deyememistir bugun o insani gormusse aninda lafi sokar karsi taraf neye ugradigini sasirirahaaa aynııı bennn.
akrep burcuyum. elestirilmekten nefret ediorum. narsit egoist falan deilim . belki de öleyim bilemem :)))
her elestirildigimde hemen atak yapıorum. cevap yapıştırıorum. ınsanlar da bıktı bundan.
herşeeye cevabın var diolar bana. banane yaaaaaa. elestirmesinler isteDD.
anaaa benim buyuk kizimda akrep inanki akrep gibi sokar lafiyla adami asla elestireye gelemez hep sensin dencek herseyle mukemmelsin asla elestiremeyiz oyle dengesizki usteledigim zaman ofkesinin kusmamak icin zor tutuyor kendini yuz ifadesinden anliyorum aradan 1 yil gecmis konuyu bugun denmis gibi ortaya atar kesin ogun laf deyememistir bugun o insani gormusse aninda lafi sokar karsi taraf neye ugradigini sasirirama herseye ragmen cok durusttur benim yavrum teyzeleri ablalari ozu sozu birdir asla ama asla yalan soylemez taraf tutmaz en samimi arkadasi olsa bile haksizsa aninda der ustelik cok derli topludur bir dolabi cekmecesi var cogu ev hanimlarindan daha derli topludur tertemizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?