• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eleştiriyede gelirim eleştiride yaparımmmmmm

senay_mehmet

MELEĞİM BENİMLE:)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
624
2
96
37
Diğer
arkadaşlar kadınlar kulübünde okuduğumuz bazı konularda yorum yapabilme özgürlüğümz var insanlar neden birbirlerine saldırmak için bahane arıyor anlamadım neyse bu konu kapatma gibi işlemleri kadınlar kulübü tarafından mı yapılıyo yoksa konuyu açan mı kapatıyor isteyince

Ben Cevap Vereyim Tatlım Editörler Yapıyor Konu Kapamayı
Sanıyorum Tartışma Uzamasın Diye :52:
Yalnız Şu Yorumları Eleştirenlerden Bende Hoşlanmıyorum
Sanki Herkez Aynı Şeyi Düşünmek Zorundaymış Gibi Saldırıya Geçiyorlar :ssz:

oooo o zaman haklı haksız nası belli olcak:ssz:neyse saldırışlara hazırız hepsine cevabım var delillerle cevap veriyorum :51:

aynen öle canım allah hepimizin eksiğini yanlışını kimse görmeden kendimiz görerek düzeltmeyi nasip etsin amin

arkadaşlar kadınlar kulübünde okuduğumuz bazı konularda yorum yapabilme özgürlüğümz var insanlar neden birbirlerine saldırmak için bahane arıyor anlamadım neyse bu konu kapatma gibi işlemleri kadınlar kulübü tarafından mı yapılıyo yoksa konuyu açan mı kapatıyor isteyince

Yorumu yapan eleştirilince kavga cıkması gayet doğal.

bazıları konu actıgına pışman olup kapattırıyo. bazılarıda tartısmalardan dolayı edıtörler tarafından kapatılıyo:ssz:

Ben artik hic polemige girmiyorum sahsima saldiranlari direk sikayet ediyorum. Konu disi mesaj / polemik /geyik diye. Ne demisler "it ürür, kervan yürür".

her insan farklı bi fikir sonuçta...
fikirler çakışabilir amaaaaaa kendi fikrini kabul ettirmeye çalışmak dayatmak tartışma çıkmasına neden oluyo...
empati mempati dalgasına girecek değilim ama yoruma değil konuya cevap vermek lazım...

Son düzenleme:
her insan farklı bi fikir sonuçta...
fikirler çakışabilir amaaaaaa kendi fikrini kabul ettirmeye çalışmak dayatmak tartışma çıkmasına neden oluyo...
empati mempati dalgasına girecek değilim ama yoruma değil konuya cevap vermek lazım...

yorumlar üyelere hitaben yazildiysa elbet cevap verilecektir

arkadaşlar yorum engelleme de var mı? mesela istemediim üyelerin yorumlarını hiç görmeyeyim. :31:

arkadaşlar yorum engelleme de var mı? mesela istemediim üyelerin yorumlarını hiç görmeyeyim. :31:

İstemediğiniz kişinin profiline girin sol tarafta ENGELLİ LİSTENE ekle var onu tıklayınca o üyenin yorumlarını görmezsiniz.

Back
X