elevit kilo aldırır mı?

bende 2,5 aylik hamileyim 1 aydir kullaniorum elevit i ve 3,5 kilo aldim bile.
bu hizla giderse hamilelik bitimi rekor kirmiş olucam

inanmıorum yaaa kilo yaptıını hiç bilmiodum sevgili doktorum beni zayıf görünce hemen yapıştırdı eleviti heralde. bende nie ilk aylarda bu kadar kilo aldım diorum. bi dahaki kontrolümde doktorumla konuşup kullanmamamın sakıncası olup olmadıını sorucam. gerçi benim doktorum gebelikte ilaca çok karşı ama kanamam olunca mecburen progestanla beraber verdi. sadece sabahları alıorum ve akşama kadar sürekli acıkıorum. normalde mümkün deil bu kadar yiyemezdm. tek suçlu elevitmiş meğer:olmaz:

Ben de kullanıyorum 2 haftadır. Hamile kalmadan 2 ay önce ve 11. haftama kadar da Folic C Plus kullandım. 13. haftamdayım. Daha 1 kilo aldım. 53 oldum. Mide bulantılarım oldu ara ara, pek iştahlı yiyemedim. Ama eleviti kullanmaya başladıktan sonra, iştahımın açıldığını söyleyemem. Ben de çok duydum kilo aldırıyor diye ama doktorum, 3 aydan sonra iştah açıldığı için kontrol etmezsen fazla kilo alırsın diyor. Ben sık sık, az porsiyonlar yiyorum. Günde sekiz-dokuz öğüne kadar yiyorum ama besin değeri yüksek, yağsız, hamursuz yemekler ve bol meyve yiyorum. Rahatım şu an. Bebişim de iyi. Elevite devam ;)

elevit iştah açıyo ben deneyip gözlemledim.eleviti kullandığım zamanlarda midem kazınıyodu sürekli acıkıyodum üç gün içmedim iştahım normale dönmüştü.yani elevit iştahı açıyo kilo yapıyo.

kilo aldırıyomu bilmiyorum ama evet iştahı açtığı kesin..2 gündür geceleri atıyorum bende valla rahatladım..gündüz sürekli bişeyler yemektende usanmıştım artık..

ben de bir ayı aşkındır kullanıyorum. ama başından beri gece alıyorum. bilerek değil tamamen öyle denk geldiği için. 16. haftamdayım. 1 kilo aldım.

hamileligin başından beri kulanıyorum vee acayip kilo aldımm 20 kilo kadar aldırdı bana eger sebeb elevitsee:D

hayırlı akşamlar hanımlar,bende 12 haftalık hamileyim bana dün dr verdi elevit gecemi içsem gündüzmü bilemiyorum

tam 2 hafta önce öğrendim gebeliğimi, 2 haftadır her sabah içiyorum eleviti, buna rağmen iştahımın açılması bir yana var olan iştahım bile gitti, 3 gün yemek yemesem yemem o denli yani.
ama çok şükür bulantım falan yok, sadece yeme isteğim yok. Elevitin kilo aldırdığını düşünmüuyorum bu yüzden..

VİTAMİN HAPLARININ İŞTAH AÇTIĞI HERKES TARAFINDAN BİLİNİR.
bende bu ay düzenli kullandım ve inanılmaz iştahım açıldı..mesele boğazı tutmak..diğer türlü kendi başına kilo aldrımıyor ama iştah açması yeterli bir sebep zaten

ilaçlar herkesde aynı etkiyi yapmaz.. Ben bendeki belirtilerden bahsettim, ve bende kesinlikle iştah açması, dolayısıyla kilo aldırma gibi bir etkisi olmadı

ben de gebeliğimi öğrendiğimden bu yana doktorumun tavsiyesiyle elevit kullanıyorum 10. haftamdayım bulantılar yüzünden iştahım falan açılmadı 2 kilo verdim bence de kişiden kişiye değişiyor

Son düzenleme:
Back
X