elevit :(

AsSsk

Olduğu kadar olmadığı kader....
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
3.282
3.131
168
bu ilaç ben de aşırı derecede kabız yaptı arkadaşlar
buna çözümü olan varmı
kullanacağımı söyledi doktor

bu ilaç ben de aşırı derecede kabız yaptı arkadaşlar
buna çözümü olan varmı
kullanacağımı söyledi doktor
elevitten kaynaklandığına emin misin ben yaklaşık 6 aydır kullanıorm bi problem yaşamadım. ama kabızlık için önerileri uygulayabilirsin lifli gıdalarla beslen bol bol su iç yulaflı gevrekler var sabahları onlardan ye yardımcı olur sanırım

Eevet eminim 5 haftalık öğrendim
o zaman kadar içmedim bi sorun yoktu
şimdi başladı bakalım beslencem artık

Bendede hic bir sorun olmadi, ama icinde demir var bazi durumlarda kabizlik yada ishal yapabilir baslarda diye biliyorum.. ama bunun icin kuru kayisi tavsiye ederim, en azindan vucudun alisana kadar ise yarayacagini dusunuyorum. Ayrica bu haftalarda kabizlik gozlemleniyor bazi bayanlarda ilacla ayni zamana denk gelmesi tesadufte olabilir

elevıt degıl decavıt kullanın
elevıtın ıcerıgınde domuz jelatını var fırma kendısı de kabul edıyor decavıtde yok
bıcok ılacta kıvamlı keklerde kup sekerde kullanılıyor domuz jelatını ama ınsan bıle bıle kullanmak ıstemez su saatden sonra bılıyorsunuz artık cunku :)
malıyet olarak domuz jelatını sıgır jelatınınden daha ucuz oldugu ıcın bazı fırmalar kullanıyor
saglık bakanlıgıda bellı oranda ızın verıyor cunku elevıtın fayda durumu var saglıkta boyle seylere bakılmadıgı gıbı alternatıflerıde oldugu ıcın
gereklı acıklamamı yapımda :)

demır hapı kullanıyorsanız oda yapabılır

kabızlık için birkaç kuru kayısı ve cevızı bir su bardağı suya koyun ve gece boyunca bu suda kalsınlar..
sabah kalktığınızda önce bu besinleri yiyin ve suyu için..
umarım işe yarar..bir sitede hamilelere doğal çözüm olarak sunulmuş..

bn bazen yaşıyorum..bu nedenle kuru incir arası ceviz yıyorum 2-3 adet..bnde işe yarıyor..

Benim kuzenimde elevit kullandigi icin asiri kilo aldigini soyledi, bilmiyorum baska yasayan oldu mu ama ne yaptiysa elevit yapti bana diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…