Doğuma Hazırlık Elif'in yanina ikinci bir isim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de sadece Elif istiyorum.. Ama babamiz iki isim istiyor. Ilk kizim iki isimli herkes iki ismiyle hitap ediyor.
Sadece Elif en guzeli bence de..
Tesekkurler yorumunz icin..

Aa ne güzel o zaman... Birinin mesajını gördüm Elif Mina diye çok beğendim en güzeli bu olur bence :) Sağlıkla büyüsün inşallah

Yorumlariniz icin herkese ayri ayri cok tesekkur ederim...

Sizce...
Elif Azra mi?
Elif Asya mi?

Yorumlariniz icin herkese ayri ayri cok tesekkur ederim...

Sizce...
Elif Azra mi?
Elif Asya mi?

Asya ismini daha çok beğenirim ama şöyle bir seslendim de Elif Azra söylemesi daha kolay geldi:KK46: İki isimli olunca ikiside kullanılmalı diye düşündüğümden söylenmesine de bakıyorum da:halay:

Elif Banu. Sarı saçlı, bembeyaz tenli, lacivert gözlü güzeller güzeli yeğenim:anne:

Herkese cok tesekkur ederiz..
Elif Asya koyduk kizimizin ismini..
4 aylik olduk biz :)

Adıyla yaşasın meleğiniz inşallah
Ancak bir şey dikkatimi çekti mesajlarınızda sürekli "babamız" diye belirtmişsiniz. Bu şekilde kullanmak gerçekten çok günahmış, tabiki bana düşmez ama yine de söylemek istedim... sonuçta eşinize baba diye hitap etmiş oluyorsunuz...

Adıyla yaşasın meleğiniz inşallah
Ancak bir şey dikkatimi çekti mesajlarınızda sürekli "babamız" diye belirtmişsiniz. Bu şekilde kullanmak gerçekten çok günahmış, tabiki bana düşmez ama yine de söylemek istedim... sonuçta eşinize baba diye hitap etmiş oluyorsunuz...
Aa hic dikkat etmedim.. Gunluk hayatimda hic ama hic kullanmadigim bir kelimedir aslinda.. Esim derim surekli.. Gunah olup olmadigini bilmiyorum fakat benim de hosuma gitmedi.. Sagolunn..

Aa hic dikkat etmedim.. Gunluk hayatimda hic ama hic kullanmadigim bir kelimedir aslinda.. Esim derim surekli.. Gunah olup olmadigini bilmiyorum fakat benim de hosuma gitmedi.. Sagolunn..

Görünce söylemek istedim bazen farkında bile olmuyoruz kelimeleri nasıl kullandığımızın haklısınız :)

Back
X