canım ek gıdalarada başlıyabılırsın..
cocuk doktoruna gotur belkı dış sıkıntısı degıldır
Benimde oğlum ilk 6 ay öyleydi. Ek gıdalara geçince düzelir. Gece uyumak haram oluyodu bana.Ama çok mutlu oluyodum onu beslerken.Şimdi özlüyorum o günleri. Melek o annesi sabret biraz düzelicek.
hayırlı akşamlar canım benim oğlumda 12 inde 6 aylık olucak aynı kaderi yaşıyoruz ama sen biraz geç kalmışsına.s yaklaşık 3 aydır geceleri mama veriyorum rahat rahat uyuyo doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyo ama sütümüz az geiyosa bizim suçumuzmu dimi süt yapıcak şeyler yiyoruz belk onlar gereken sütü alıyo ama bilmiorum yinede ben emzirdikten sonra ağlıyo arkadan biraz mama yapıyorum sonra uyuyo sen yinede geceleri mama ver canım ya sende rahat edrin bebişindeo kadar usluydu ki kızım son 3 gündür okadar değiştiki ne yapacağımızı şaşırdık valla gece 1,5-2 saatde bir uyanıyor emiyor geri uyuyorağlayarak uyanıyor gece.... sütüm yetmiyor galibabebişime..birde ishal 2 günde bir yapan 2saatde bir yapmaya başladı hava değişikliğği oldu galiba dğn burnuda akıyodu ama bugün akmadı.sağlık ocağına gittim vitamin ve soğuk algınlığı için şurup verdi ve artık mama vermeye başlayın dedi öğün olarak..şimdi pirinç unundan mama yaptı annem uyudu ama uyutuncaya kadar canımız çıktı.şimdi uyudu inşallah pirinç unu sabaha kadar tok tutar uyur mışıl mışıl:)
bundan sonra artık hep böylemi olucak?:uhm:
diş mi çıkarıcak bunun huysuzluğumu?:uhm:
yardım edin sizinkilerde böylemi?
bu arada 13.de 6 aylık olucak.....
o kadar usluydu ki kızım son 3 gündür okadar değiştiki ne yapacağımızı şaşırdık valla gece 1,5-2 saatde bir uyanıyor emiyor geri uyuyorağlayarak uyanıyor gece.... sütüm yetmiyor galibabebişime..birde ishal 2 günde bir yapan 2saatde bir yapmaya başladı hava değişikliğği oldu galiba dğn burnuda akıyodu ama bugün akmadı.sağlık ocağına gittim vitamin ve soğuk algınlığı için şurup verdi ve artık mama vermeye başlayın dedi öğün olarak..şimdi pirinç unundan mama yaptı annem uyudu ama uyutuncaya kadar canımız çıktı.şimdi uyudu inşallah pirinç unu sabaha kadar tok tutar uyur mışıl mışıl:)
bundan sonra artık hep böylemi olucak?:uhm:
diş mi çıkarıcak bunun huysuzluğumu?:uhm:
yardım edin sizinkilerde böylemi?
bu arada 13.de 6 aylık olucak.....
canım bence bı doktora danıs,bır suru nedenı olabılır ıdrar tahlılı yapıyorlar genelde,enfeksıyon olabılır,doymadıgı ıcın olabılır,diş cıkartıyodur,hava degısımıdır .... inşallah hemen gecer canım
bırde pirinç unu sanırım ıyı bı baslangıc degıl ek gıda ıcın doktorlar besleyıcı degerı cok dusuk oldugu ıcın en son verılmesı gereken sey dıyorlar.http://www.pediatriportali.com/ canım buradakı doktorlarada danısabılırsın ,,,,,:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?