elim kolum bağlı..

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
merhaba arkadaşlar. bir ay öncesine kadar babamın akciğer kanseri son evrede oldugunu ögrendim. avstralyada yaşıyorum evliyim ve okuyorum aynı zamanda. eşim çok iyi biri istesem hemen gönderir Türkiyeye beni ama bu aralar nerdeyse hiç para yok elimizde ve benm okulum çok sıkıntı çıkarıyor izin konusunda. ancak aralık ta gideceğim Allah izin verirse. ama tabi burda ağlaya ağlaya da kendimi harap ediyorum. annem ve eşim tek tesellim. annemle konuşuyrum hergün bu kadar ağlama cocugun olmaz diyr bana.ağlamamam için diyor biliyorum. eşimi de çok üzüyorum hayatı zehir ettim nerdeyse. o da cok üzülüyor. hatta dün babam vefat ederse buunu kaldıramayabilirim o zaman beni çekmek zounda değilsin bırakabilirsin dedim. çok üzüldü özür diledim ama bugün de laf çarptı. Allahım tüm hastalara şifa versin. dertleşmek için yazdm arkadaslar

Çok çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin babaniza. Tamam üzgünsünüz anlıyorum ama eşinizin bunda suçu ne? Yapmayin,sakin olun biraz. Hem annemiz babamiz günün birinde vefat edecek kaçınılmaz son... hemen boşanalim mi yani? Saçma bir teklifte bulunmussunuz eşinize. Aklina bu fikri düşürmeyin.

Allah şifa versin babanıza.
bence şartları zorlayıp gidip görün babanızı.
ayrıca ağlayınca niye çocuğunuz olmuyor o kısmı anlamadım ben hiç.
ne alakası var ki?

Korkma biz bu hayatta bu tür sinavlari gecmek icin yasiyoruz zaten .. Benimde babam hastalanmisdi heleki o haberi almak cok kötü bir durum .. ALLAH im düsmanima bile vermesin ama cok sükür ameliyat oldu suan durumu iyi. Bu tür hastaliklarda morel cok önemli babamda cok sükür güclü biri kaldirabildi bu durumu, bence kendine böyle ziyan etme esinde sana güc veriyor bari onun ayakta kalip seni teselli etmesine izin ver.. Borc edin bir yerden para edin ve babanin ailenin yaninda ol bir tek bu durumu sen yasamiyorsun canim artik bu illet grip gibi herkesi buluyor ve cogu sayida kurtulanlarda var sen duani eksik etme .. rabbim yardimcisi olsun sifa versin dualarimda sizinle

Ben olsam bulup buluşturur giderdim anama babama.
Okulu sallamazdım.
Allahım yardımcınız olsun hem sizin hem de ailenizin inşallah.

Bence gidin babanızın yanına, okul her zaman hallonulur; ama Allah korusun babanızı kanlı canlı görmek için son şansınız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…