Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldümMerhaba kizlar. Basliktaki ilaclar elimde. Tup bebek tedavisi gorurken esimle ayrilma noktasina geldik. Bosaniyoruz. O yuzden tedavim yarim kaldi. Ilaclari isteyen olursa gonderebilirim.
Çok üzüldümzaten zor bir süreçteyken hayatınız daha da zorlasmis iyi ki süreciniz tamamen bitince bu noktaya gelmemissiniz diyebildim sadece. Hayırlısı olsun sizin
Merhaba climare forte banti ben alabilirim, vermediysenizMerhaba kizlar. Basliktaki ilaclar elimde. Tup bebek tedavisi gorurken esimle ayrilma noktasina geldik. Bosaniyoruz. O yuzden tedavim yarim kaldi. Ilaclari isteyen olursa gonderebilirim.
Merhaba bende estrofem ve climare forte alabilirimMerhaba kizlar. Basliktaki ilaclar elimde. Tup bebek tedavisi gorurken esimle ayrilma noktasina geldik. Bosaniyoruz. O yuzden tedavim yarim kaldi. Ilaclari isteyen olursa gonderebilirim.
3 kutu musaitse alabilirim canımKac tane estrofem istiyorsun canim. Bu arada climara bandi isteyen oldu almazsa sana gonderirim
3 kutu musaitse alabilirim canım
Merhaba msjini simdi gordum canim. Hâlâ almak istiyor musun3 kutu musaitse alabilirim canım
Amin canim sagol. Var canim duruyor.Çok üzüldüm rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin bitti mi elinizde ki igne ilaclar
Merhaba canim. Almayi dusunuyor musun?Merhaba climare forte banti ben alabilirim, vermediyseniz