• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elimde fazla tüp bebek ilacı var uygun fıyata satıyorum

bilmeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
20
0
86
İstanbul
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
gonal-f 1kutu : 150 tl
menagon ampul 2kutu : 100 tl
ovitrelle 2kutu : 75 tl
decapeptly 5adet şırınga : 35 tl
cetrodite 1 kutu: 40 tl elimizde bulunuyor almak isteyen

ilgilenenler eşimin tel: 0544 411 80 92 arıyabilir. yada burdan kendi numaranızı gönderin[/QUOTE]

merhaba ben bir kaçıyla ilgileniyorum ilaçların. hangi şehir acaba?

merhabalar...
bizim de elimizde gonal f 75 lik var...
soğuk gerektirmeyen türden, uygun fiyattan vermeyi planlıyoruz...
kargoyla çok rahat gönderebiliriz...
yıl sonuna kadar son kullanma tarihi var...
kapıda ödemeli gönderebiliriz, ilaçları kontrol edip parasını öyle ödeyebilirsiniz...
toplam 15 kutu/ tanesi 20 TL ama hepsini alana indirim yapılır...
gulten_ttk@yahoo.com adresine mail ile tel. numaranızı gönderirseniz biz sizi ararız...
buradan özel mesaj ve cevap yazamıyoruz bazen...
hoşça kalın...

Arkadaşlar bende de tüp bebek için gerekli ilaçlar var isteyenlerle görüşmek isterim

Elim de 7 adet puregon 300 var. 1200 tl den isteyene vericem.uygun şartlarda muhafaza edilmektedir.son kullanım zamanı haziran 2014.isteyen özelden msj atsın görüşelim.istanbuldayım

Arkadaslar gonol f 450 2tane var elimde ikisinin SGK fiyati 240 tl ben 150 tl vericem
Cetrotide 2kutu onlarida 2si 60 tl

Back
X