Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisinden aşağıdaki ilaçlar kaldı. Son kullanma tarihleri en erken dolanı 10/2014 dür. İhtiyacı olan varsa raporlu olarak almıştım uygun bir fiyata vereceğim.
Merhaba, elinizde bulunan ilaçlarla ilgileniyorum. 17. tüp bebek tedavisi için yelken açmış biri olarak sizden de yardım bekliyorum. Benim hikayemi daha önce burada paylaşmıştım. Dilerseniz sizde http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eyimleri-tup-bebek-basari-hikayeleri-261.html okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer hala konu güncel ise 5052843284 nolu telefondan arayabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisinden aşağıdaki ilaçlar kaldı. Son kullanma tarihleri en erken dolanı 10/2014 dür. İhtiyacı olan varsa raporlu olarak almıştım uygun bir fiyata vereceğim.
Merhabalar, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...