- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
Elimde femara ve opu öncesi uyarıcı iğnelerden var 5 ampul var gonapeptil sanırım bir de 125 gonal f kaldı anadolu yakasında oturan varsa vereyim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sağlık ocağına verin onlar ihtiyacı olana versinElimde femara ve opu öncesi uyarıcı iğnelerden var 5 ampul var gonapeptil sanırım bir de 125 gonal f kaldı anadolu yakasında oturan varsa vereyim .
Oradan isteyen olur mu ki? Tüp bebek merkezleri kabul eder miBence sağlık ocağına verin onlar ihtiyacı olana versin
Sormak lazım. Keşke ihtiyacı olana ulaşsaOradan isteyen olur mu ki? Tüp bebek merkezleri kabul eder mi
Kan sulandırıcı kaçlık lazım sizekan sulandırıcı varmı canım?
Olsaydı keşkekan sulandırıcı varmı canım?
Sağlık ocakları ihtiyacları olana vermiyor öyle ilaçları. Birebir ihtiyacı olan birine verse daha yararlı olurBence sağlık ocağına verin onlar ihtiyacı olana versin
oksapar yada enoc olabilir canım 0,006 sanırım hepsi aynı oluyo diye biliyorumKan sulandırıcı kaçlık lazım size
Ben de oksapar 6000 lik varoksapar yada enoc olabilir canım 0,006 sanırım hepsi aynı oluyo diye biliyorum
ay süper cnm ya nerde oturuorusnuz ne kadar var?Ben de oksapar 6000 lik var
Gaziantep’te yaşıyorum 32 kutu varay süper cnm ya nerde oturuorusnuz ne kadar var?
karşı ödemeli kargo yapabilrisin canm alırım ben ne kadar göndermek isterseniz yarın hayırlısı ile 3 kez tp bebeğe başlıyorum kan pıhtılaşması var sanırım fazla iğne,ilaç kullanacağım allah razı olsun canımGaziantep’te yaşıyorum 32 kutu var
Özelden yazarsanız göndereyim benim bebeğim öldü zaten kullanamadım Rabbim sizlere hayırlı gelmesini nasip etsin inşallah dualarım sizinlekarşı ödemeli kargo yapabilrisin canm alırım ben ne kadar göndermek isterseniz yarın hayırlısı ile 3 kez tp bebeğe başlıyorum kan pıhtılaşması var sanırım fazla iğne,ilaç kullanacağım allah razı olsun canım