Allah razı olsun..Cümlemizde sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah..crinone jellerden kutusunda 12 adet var..Son kullanma tarihi 2014 ağustos..dilerseniz adres verirsiniz..kargo ederim...
bende puregon 3 yada 4 doz ilaç var hepsi bir enjektörün içinde. kimsenin ihtiycı yok heralde bas bas bağırıyom gelin alın sağlam ilaçlar hep dolaptaydı kimseden ses çıkmazsa tüp bebek merkezine götürüp vercem.
bende puregon 3 yada 4 doz ilaç var hepsi bir enjektörün içinde. kimsenin ihtiycı yok heralde bas bas bağırıyom gelin alın sağlam ilaçlar hep dolaptaydı kimseden ses çıkmazsa tüp bebek merkezine götürüp vercem.
merhaba bende geçen ay tüpbebek yaptırdım. burdan puregon aradım ama bulamadım sağolsun bir arkadaşta bulduml. Malesef tedavim sonuçsuz kaldı. Önümüzdeki ay tekrar deniyeceğim mümkünse ben istiyebilirim. Yanlız 3 4 doz bir enjektörün içinde nasıl oluyor benim kullandığım 300ml di. 150 150 yapıyordum Ben ankaradayım. bana burdan veya özelden tel no vs bırakırsanız arayım.
Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.