Elimde tüp bebek ilaçları var.......

nisaemre

seni bekliyorum bebeğim
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
247
0
26
Bursa
selam kızlar elimde 1 tane gonal-f 450,1 tane puregon 300,4 kutu cetrotide 0.25 ilaçlarım var.ihtiyacı olan arkadaşlarıma çok uygun fiyata vericem...umarım ihtiyacı görülür birinin....

ilaçlarınıza talibim ,bu benim ü.cü tüp bebeğim olacak ve bunun için para biriktiriyoruz,eğer hayır yapmak isterseniz çok sevinirim ve size çok dua ederim

kızlar ilaçlar hakkında konuşmak isteyen arkadaşlar isterseniz özele msj atın.telefon numaramı yollarım.bu arada bende denemiştim tüp bebek ama olmamıştı sonra kendiliğinden hamile kaldım.inşallah ilaçlar birinin işine yarar...

eylül sonu ekim başı gibi tüp bebek yaptırıcam.artık ameliyatımı bekliyorum.kullanamadığım ilaçlarımı satıyorum uygun fiyata.elimde 2 tane(kutu değil) menagon,2 adet ovitrelle,2 adet 0.25 lik cetrotide var.iki tüp menagon ve6 tüp suyu var onu 50 tl ye vericem,ovitrelle tanesini 40 tlye,cetrotide tane başı 40 tlye aldığım fiyatlara vericem
kullanma tarihleri 2015 e kadar.ben de bu sene eylülde almıştım.
herşety gönlünüzce olsun inşallah..

selam kızlar elimde 1 tane gonal-f 450,1 tane puregon 300,4 kutu cetrotide 0.25 ilaçlarım var.ihtiyacı olan arkadaşlarıma çok uygun fiyata vericem...umarım ihtiyacı görülür birinin....

Merhaba benim gonal f 1 kutu ihtiyacım var. Fakat en gec yarın oglene kadar elimde olması lazım. Size nasıl ulasabilirim.

kızlar 05395657455 bnm numaram isteyen arayabilir....arayın konuşalım....ilaçlar duruyo...

kızlar gonal-f bitti.bilginize diğer ilaçlar duruyo uygun fiyata veririm bilginize.....

kızlar 1 kutu puregon 300 var.4 kutu cetrotide var ihtayacı olana uygun fiyata vericem

4 kutu cetrotide var 1 kutu da puregon var elimde...ihtiyacın varsa ister mesaj at istersen ara numaram sayfada var canım....

Tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım... Elimden geldiği kadar fiyatlar konusunda yardımcı olmaya çalışırım...

Back
X