merhaba arkadaşlar benim bu sefer ki derdim kendime olan özgüvensizliğim şimdi ben beden eğitimi öğrencisiyim okuduğum üniversite bana hiçbişey katmadı hangi kapıya gittiysem boş 3.sınıf öğrencisiyim mezun olcm seneye kısmetse ve benim spor geçmişim yok girdim kazandım okulu bitirmeme azkaldı ve benim dört dörtlük bildiğim hiçbi branş yok bi çok yere gittim hepsi menfaat çıkar işine gelen torpil falan filan biri aracılığı ile çok tanınan bi basketbol antrenörünün yanında gönüllü çalışmaya başladım gönüllü bişeyler kapmak adına bu hoca çok sevecen 0 egosu olan bi hoca keza öğrencileri de çok çok başarılı milli takıma çağırılan saygılı sevecen öğrenciler ve en büyükleri 19 bende 23 yaşındayım ben onlara baktıkça kendimden utanıyorum resmen çok ezik hissediyorum yaz okulunaa gelen minik gruplarda var yeni yeni resmen onlarla birlikte bişeyler öğreniyorum diğer kızlar ise maşallah zehir gibi 2 gündür gidiyorum fakat ortamları çok eğlenceli bazen çok sessiz kalıyorum kendimi sevdirmek istiyorum onlara açıkçası birazda yerimi yapmak çünkü benim için büyük referans tarihi fırsat kesinlikle bırakmamayı düşünüyorum hocam deseniz elinden geleni yapıyo bende öyle ama biraz içime kapanığım bunu aşmak istiyorum basketbol topunu eline almamış bi insanım üstüne bu ezikliğimde var çok çok eksik hissediyorum kendimi fikirlerinize ihtiyacım var nasıl aşmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim teşekkürler şimdiden :26: