Elime nolmuş olabilir

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
58
2
1
35
Arkadaşlar merhaba elimde bu şekilde kabarcık oldu kaşınıyor bazı parmaklarımda da bu şekilde kabarcık var zaten avuç içimde hafif bir egzama vardı bu arada bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşlenmiştim iki gün öncesine kadar sonrasında şiddetli boğaz ağrısı oldum egzamamı bu ya da daha başka birşey mi bebegimde de enfeksyona bağlı bir cilt hastalığı oldu doktorlara götürdük kan tahlili yapıldı enfeksiyon dediler ama tanısını koyamadılar (el ayak kızamık vs gibi) vucudunda içi su dolu iltihaplı el ayak hastaligi gibi görünüyor bana ama çünkü ağzında ellerinde ve bacaklarında var çok kötü oldu kaşıdı bazılarını kabuklanip dökülüyor acaba el ayak hastalığı mı geçiriyoruz ben kendi ayağımda gormedim bunu ağzımda da yok bir anda ortaya çıktı benimde bu ellerimde el ayak mı yoksa egzama sonucumu bilmiyorum parmaklarım şişti ne olabilir

Eklentiler

• 1000046036.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000046063.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 11
Bu egzama kaşıntı da varda eğer doktora görünüp ilaç almalısınız

El ayak hastalığı sanki geçmiş olsun.

Bu egzama kaşıntı da varda eğer doktora görünüp ilaç almalısınız
Evet kaşıntı da var avuç içimde küçük egzamam vardı parmaklarım şişti ve belirli noktalarda küçük siğil tarzı kabarcıklar var içi su dolu kaşınıyor

El ayak hastalığı sanki geçmiş olsun.
Teşekkür ederim Ben de acaba mı diye düşünüyorum çünkü önceki günler boğaz ağrım vardı 2 gün ateşlendim 38 üstlerine çıktı boğazımda çok şiddetli yanma var bebeğimde de böyle benek benek içi su dolu kabarcıklar çıktı doktora götürdüm 2 si acil 2 si cocuk doktoru olmak üzere bir tanı koymadılar kan tahlilinde enfeksiyonu çıktı el kol bacak ayak ve ağız bölgesinde var bu kabarcıklar göğüs tarafinda küçük küçük yok gibi birşey el ayaktan supheleniyorum ben de bebeğimle bana bulaştı diye ellerimde de egzamaya bağlı kabarcıklar daha öncede çıkmıştı ama bu kadar çok yayılmamıştı

Benim oglumda da olmuştu ama ilac vermedi Dr kendi geçer dedi. Öncesinde de bir iki dr gördü anlamamıştı. En son Dr görür görmez tani koydu dediği gibi kendi gecti . Bazen ağız içinde de oluyor ateş yapar oglumda ayak tırnakları kat kat soyulmustu. Çok geçmiş olsun.

Sağolun size de geçmiş olsun. Ağız içinde de varmış bebeğimin bademcik iltihabı olduğunu söylediler antipyotik şurup verdiler bu çıkan kabarciklara alerji damlasiyla kaşıntı önleyici losyon krem verdiler kan tahlilinde enfeksiyon çıktı serum vermislerdi bir kere söyledim el ayak mı bu çıkanlar olmadığını ama ne olduğunu da bilemediler tanı koyamadılar 2 uzman doktora götürdüm biri ilaç hiç vermedi digeri uçuk kremi yazdı, deri merhemi verdi vücudu için antipyotik dozunu yukseltirdi bebeğimin Ateşi çıktı 3 gün neredeyse ateşli gezdik. Bu kabarcıklar şu an kurudu bebeğim kaşıdığı için kabuklu halde Koyu lekeli inşallah tez zamanda geçer. Oğlunuz için de geçmiş olsun. Nasıl herhangi bir iz kaldı mı

Evet kaşıntı da var avuç içimde küçük egzamam vardı parmaklarım şişti ve belirli noktalarda küçük siğil tarzı kabarcıklar var içi su dolu kaşınıyor
Benimde öyle oluyor yazın nemden içi su dolu kabarcıklar oluyor

Kabarcıklar ardından koyu lekeler oluştu sonra geçti o zaman 1 yaşındaydı simdi 11 olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…