Merhaba, tıpkı başlıkta anlattığım durumdayım. Bu sene iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünden mezun oldum.Yüksek lisans yapanlar bilirler;yd ales e girmeniz gerek, kurslara gittim çalıştım çabaladım olmadı, nisan ayında ydsden ağlayarak çıktım. Diplomamı almaya bir ay kala iş aramaya başladım, buldum da. Fakat evimi kiralamış ev arkadaşımı ayarlamışken etrafıma gülücükler saçarken önce ev arkadaşımın işi olmadı, sonra annemlerin benim için yaptığı kredi başvurusu reddedildi ve en son işyerimden başka yeriem başa birini aldıklarını öğrendim. Kendi memleketimde iş baktım bulamadım, yakın illerde iş baktım 2 kere iş başvurum kabul edilmiş olmasına rağmen ağlayarak memleketime geri döndüm, ailemi masrafa soktum. Bir de yakın akrabalarım dedikoduları var. Şimdi evimde babamdan harçlık isteyerek yaşıyorum ve bu beni çok utandırıyor.
Şu son bir yılda neye niyetlensem yoktan yere işim bozuldu, etrafımdakiler kader kısmet diyor. Sizce de öyle mi ? Sabrın sonu hep selamet midir? Dua etmek istiyorum ama nasıl ve ne okuyacağımı bilmiyorum. Bilenler, hayatında bunarı yaşayan varsa nolur yardım edin.
Şu son bir yılda neye niyetlensem yoktan yere işim bozuldu, etrafımdakiler kader kısmet diyor. Sizce de öyle mi ? Sabrın sonu hep selamet midir? Dua etmek istiyorum ama nasıl ve ne okuyacağımı bilmiyorum. Bilenler, hayatında bunarı yaşayan varsa nolur yardım edin.