Bugüne kadar ne istediysem hep yarım kaldı hiçbiri gerçekleşmedi veya sonu gelmedi 3 yıldır işsizim ingilizce öğretmeniyim 1 sene ücretli öğretmenlik yaptım orda da başıma gelmeyen kalmadı zaten ondan sonrada hiçbir iş çıkmadı cv göndermediğim okul, dershane kalmadı iş yok yok evde pinekliyorum. Nişanlımla bir türlü evlenemiyoruz her zaman bir sorun çıkıyor her zaman bir sorun bitiyor arkasından diğeri geliyor. İşten çıkıyor iş bulamıyor iş buluyor parasını alamıyor para sorunu haloluyor ailesinin hastalığı yada başka birşeyi çıkıyor. Okuldaki arkadaşlarım ya sen nasıl iş bulamıyosun hayret bişey diyorlar hepsinin işi gücü var benden sonra mezun olanlar bile çalışıyor ben nedense çalışamıyorum bir türlü. İnternete, alışveriş merkezinin panolarına, apartmanlara ilan verdim hiç ses çıkmadı.Bir şey yapmaya karar veriyorum herşey tıkırında gidiyor son anda bozuluyor.Abartmıyorum arkadaşlar bu anlattıklarım azı daha neler var herşeyde bir hayır vardır diye teselli bulmaya çalışıyorum ama artık sabrım kalmadı.Bir arkadaşım birini tanıyomuş kısmet açma işiyle uğraşan ona götüreyim seni dedi aslında kafama yattı ama genede korkuyorum Allah katında günaha girermiyim diye ama böyle de nasıl yaşıycam ne yapıcam bilemiyorum. Bana bi akıl verin kızlar ne yapıyım ben? Kısmet açma ile ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfen.senağlama