elimiz kolumuz bağlı

bebishim

kk'nın pamuğu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
732
36
318
İstanbul
erkek arkadasım askerde,kısa donem yapıyor askerlıgını,demın telefonda konustuk sesı aglamaklı gelıyordu,ben usteleyınce anlattı durumu.askerde tabur komutanının cocuklarına ogretmenlık yapıyor,komutanın kızı ellerıne para verıp kantıne gonderıyor bana sunu al bunu al dıyormus,yanı hangı ınsan kızına bu sekılde terbıye verır aklım almıyor.ama orada ona yapılan muamele cok agırıma gıttı,komutan en son bugun 3 tane tokat atmıs ve sonra da hakkını helal et demıs,erkek arkadasım emredıyorsanız edeyım demıs(!)sana vurdugumu kımseye soyleme dıyen komutanına
ogrencılerıme anlatacagım,bılsınler askerde tuvalet temızlesınler ama ogretmenlık yapmasınlar dıyecegım demıs.çok üzüldüm bunaldım.hakkını nasıl arayacak...terhısıne 38 gun kaldı sineye mı çekelim:(

gerçekten çok gurur inciten bir konu ama malesef toplumumuzda askerlik yapan arkadaşlarmzn çoğuna bu muamele yapılır sadece erkek arkdaşna özel bir durum değil canım çoğu zamanda kimse hakkını aramadığı için yapılanlarda malesef yanlarına kar kalıyor ancak terhisten sonra askeri mahkemede dava açabilir inşalla ileri gitmez de ama askerlik malesef bu şekilde orada paşa oğluda poşa oğluda eşit ve hiç dinlemezler şiddet eğilimide malesef çoğunlukta yani geniş olmak lazım yeni gittiysede zoruna gitmiştr ama dediğim gibi yapabilir kendisi canım senin desteğin çok önemli.....

CNM Allah kavuştursun. Askerlik zor. Eşim geçen yıl bitirdi. biz de çok zorluk çektik. Allah yardımcısı olsun.

Canım bende askeriye de eğitim almış biri olarak malesef üstler daima haklıdır.. Bu durumda sadece Allah a havale edebilirsin ben hep öyle yaptım Allah da hakkımı hiç yedirmedi. Malesef düzen bu bende çok çektim ben bayanım erkek bayan ayırımı bile yoktu çok ağır geliyordu ağlıyordum haksızlıkları içime yedire yedire unutmaya çalışıyordum psikolojim bozuldu okudum ama bu işi yapmadım ama hala ilaç kullanıyorum.. Sana gelince elin kolun bağlı diğer yarın üzggün bende size üzgün ama geçicek bu günler az kalmış çok şükür sabırlı ol.. Sürekli ara sevgilini unutmasını sağla ona da sürekli hatırlatarak işkence etme bu konuyu kapat bence..

canım bende askeriye de eğitim almış biri olarak malesef üstler daima haklıdır.. Bu durumda sadece allah a havale edebilirsin ben hep öyle yaptım allah da hakkımı hiç yedirmedi. Malesef düzen bu bende çok çektim ben bayanım erkek bayan ayırımı bile yoktu çok ağır geliyordu ağlıyordum haksızlıkları içime yedire yedire unutmaya çalışıyordum psikolojim bozuldu okudum ama bu işi yapmadım ama hala ilaç kullanıyorum.. Sana gelince elin kolun bağlı diğer yarın üzggün bende size üzgün ama geçicek bu günler az kalmış çok şükür sabırlı ol.. Sürekli ara sevgilini unutmasını sağla ona da sürekli hatırlatarak işkence etme bu konuyu kapat bence..

ıyıkı moralını bozan ısı bırakmıssın canım ,hayırlısı buymus demekkı.allah yardım eder ınsallah,senın yazını okuyunca yuregıme su serpıldı bıraz,tavsıyen ıcın tesekkur ederım.

Back
X