Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar erken doğum riskim var. Kullanmadığınız proluton depot varsa elinizde göndermeniz mümkün mü? Çok ihtiyacım var.bende de hibor var ihtiyaç sahibine gönderebilirim.
Bizde çok aramıştk bulamamstk ona muadil baska bi igne önermisti doktorum mecbur onu kullaniyoruz yani doktorlar bu ignenin piyasada olmadgni cok iyi biliyolar Rabbim şifa versin inşallah
Çıkmışken stoklayın. Ben faydasını cok gördüm. İlk 3 ay düşük riskini engelleyen ve sonrakı aylarda erken doğumu engelleyen bir iğne. Benımde ikizlerim var allah bağışlarsa 3.5 aylık oldular. 36 haftada dogum yaptım. 35. haftaya kadar her hafta bir tane vuruldum. 36+0 da sezeryana girdim. Aslında daha 38 i görürdüm ama bebeklerden birinin suyu azaldı.
Kontrollerınızde mutlaka doktorunuza su miktarını sorun ve mumkunse son haftalar 2 haftada 1 gidin.