Elinde proluton depot 500 mg olan var mı?

kirmizikedi8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
69
74
88
Merhaba arkadaşlar erken doğum riskim var. Kullanmadığınız proluton depot varsa elinizde göndermeniz mümkün mü? Çok ihtiyacım var.bende de hibor var ihtiyaç sahibine gönderebilirim.

arkadaşlar proluton depot elinde fazladan olan varsa lütfen göndersin :((((( üçüzlere gebeyim ve kanamalarım dinmiyor,ilacı bulamıyoruz :kızgın:

arkadaşlar proluton depot elinde fazladan olan varsa lütfen göndersin :((((( üçüzlere gebeyim ve kanamalarım dinmiyor,ilacı bulamıyoruz :kızgın:

Bayerle iletisime gectik.10 mayista guya piyasaya surulecegini soylediler.Bizde beklemedeyiz.Kiyida kosede kalmis eczanelere sormanizi tavsiye ederim.Bu sekilde ancak 5 tanr bulabildik biz.

Bizde çok aramıştk bulamamstk ona muadil baska bi igne önermisti doktorum mecbur onu kullaniyoruz yani doktorlar bu ignenin piyasada olmadgni cok iyi biliyolar Rabbim şifa versin inşallah🙄

Bayerle iletisime gectik.10 mayista guya piyasaya surulecegini soylediler.Bizde beklemedeyiz.Kiyida kosede kalmis eczanelere sormanizi tavsiye ederim.Bu sekilde ancak 5 tanr bulabildik biz.
ben de iletişime geçtim sizin gibi 10 mayıs dendi bana da. inşallah kısa sürede ulaşırız

Çıkmışken stoklayın. Ben faydasını cok gördüm. İlk 3 ay düşük riskini engelleyen ve sonrakı aylarda erken doğumu engelleyen bir iğne. Benımde ikizlerim var allah bağışlarsa 3.5 aylık oldular. 36 haftada dogum yaptım. 35. haftaya kadar her hafta bir tane vuruldum. 36+0 da sezeryana girdim. Aslında daha 38 i görürdüm ama bebeklerden birinin suyu azaldı.
Kontrollerınızde mutlaka doktorunuza su miktarını sorun ve mumkunse son haftalar 2 haftada 1 gidin.

Back
X