Elinde yüzük?

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Güncelleme: Ortak arkadaşımıza "lonely beni dinlemiyordu beni ailemden koparmaya çalışıyordu olmaz bu saatten sonra" demiş.

Kızlar erkek arkadaşımla olanlar hepinizin malumu. Bilmeyenler için özet olarak kendisiyle 1 ay önce ayrıldık hatta geçti bile. Ayrıca kendisi beni whatsappda sürekli ekleyip siler.

Bu sıralar hiç whatsappdan çıkmaz olmuştu. Ben de özellikle bu gece çıkamadım çünkü whatsapp webde dosya aktarmak için işim vardı gece vakti hiç çıkmadan full aktiftim. Bir baktim o sıralar profil fotoğrafını değiştirmiş, üzerinde benim aldığım kıyafetler elinde de yüzük. Zoom yapıyorum yüzüğe benim zamanımda taktiği yüzüne de benziyor da benzemiyor da. Aklıma sözlenmiş olabileceği geliyor. Ondan ve ailesinden her an bekliyorum çünkü baya meraklılardı evlenmeye, evlendirmeye.

Sabah çok önemli ve kalabalığa sunacağım sunumum var moralim 0, kafam karmakarışık oldu. Nasil hemen birini buldu. Bulmadıysa bu eski bir fotoysa neden manidar fotoğraflar koymaya başladı anlamadım. Baya baya yüzük ben buradayım diyor.

Son düzenleme:
Sanirim o da biliyor sizin onu hala takip ettiğinizi.
Kasıtlı olarak yapıp moralinizi alt üst etmeye çalışıyor olabilir.
Gerçekten sözlenmiş hatta evlenmiş bile olabilir.
Isterse marsa gitsin bu saatten sonra...

Şimdi siz bu ihtimalleri düşünüp, zamanınızı ve enerjinizi ona ayırıp kendinize kötülük etmeye devam mı edeceksiniz, yoksa derslerinize yoğunlaşıp başarılı olup bu şekilde doyuma mı ulaşacaksınız?

Bir sürü aktiviteniz var yüksek lisans yapıyor olmak bile başlı başına vakit alan bir durumken sizi üzen şeylere bu kadar yüklenmeyin, bakmayın ona artık, araştırmayın.

Icinizden ona bakma hissi gelince başka birşey bulun hemen, erteleyin.

Diyorsanız ki aklimdan atamiyorum, o zaman oturup konuşun madem bu kadar çok istiyorsunuz.

Kasıtlı olarak yaptığının neden hala farkında değilsin?
Baktı ki bu kız 7/24 aktif,belki de başkasıyla görüşüyor bende bir fotoğraf koyayım da delirteyim şunu demiş.
Dikkatleri zerine çekmek istiyor ve burdan gördüğüm kadarıyla başarmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyebileceğim tek bir şey var, tamamen sunumunuza odaklanın şuan sonra buna uzunca kafa yorarsınız. Ayrıca bence artık takip etmeyi ve ona bakmayı bırakmalısınız, bu şekilde süreç daha da zorlaşır.
Bırakmam gerektiğini biliyorum ama hemen olmuyor ki :( kesinlikle öyle

Sanirim o da biliyor sizin onu hala takip ettiğinizi.
Kasıtlı olarak yapıp moralinizi alt üst etmeye çalışıyor olabilir.
Gerçekten sözlenmiş hatta evlenmiş bile olabilir.
Isterse marsa gitsin bu saatten sonra...

Şimdi siz bu ihtimalleri düşünüp, zamanınızı ve enerjinizi ona ayırıp kendinize kötülük etmeye devam mı edeceksiniz, yoksa derslerinize yoğunlaşıp başarılı olup bu şekilde doyuma mı ulaşacaksınız?

Bir sürü aktiviteniz var yüksek lisans yapıyor olmak bile başlı başına vakit alan bir durumken sizi üzen şeylere bu kadar yüklenmeyin, bakmayın ona artık, araştırmayın.

Icinizden ona bakma hissi gelince başka birşey bulun hemen, erteleyin.

Diyorsanız ki aklimdan atamiyorum, o zaman oturup konuşun madem bu kadar çok istiyorsunuz.
Son cümlenize istinaden istemiyorum garip olan da bu. Onu istesem ailesini istemiyorum. Tüylerim diken diken oluyor hatırladıkca.
Dediginiz gibi bir sürü aktivitem var hele bu gece başımı oksayamadim. Ama yine de aklimin bi tarafı "yuh hiç sevmemiş sozlenmis" diyor, bir tarafim "bu kadar canını acittigi yetmedi mi neden böyle bisey yapiyor" diyor.

Zor günümde yanımda yok, bundan sonra da olmasin zaten

Kasıtlı olarak yaptığının neden hala farkında değilsin?
Baktı ki bu kız 7/24 aktif,belki de başkasıyla görüşüyor bende bir fotoğraf koyayım da delirteyim şunu demiş.
Dikkatleri zerine çekmek istiyor ve burdan gördüğüm kadarıyla başarmış.
Valla öyle bir foto koymuş ki benim aldığım kıyafet, yüzük değişik bizimkine hem benziyor hem benzemiyor, foto eski mi yeni mi diye düşündürüyor. Nokta atışı yaptı.
Ama anladım ki ben de biriyle görüşüyormus izlenimi vermeliyim, benim canımı hâlâ acımayacak çalışıyor onunki daha çok acısın.

Canım benim, ‘beni sürekli ekleyip -siler’ demişsin de sen de pek farksız sayılmıyorsun :eğlence: adam biliyor takip ettiğini ... eğer geri dönüş yoksa , istemiyorsan sil ve bir daha bakma (!)
Evet zor , sonuçta bir geçmişin var ama İnan geçiyor , millet çoluk çocuk boşanıyor ya da ana-babası ölüyor alışıyor hayat devam ediyor ... kendini bu kadar güçsüzleştirme :KK66:
hepsi geçer ...

Kızlar erkek arkadaşımla olanlar hepinizin malumu. Bilmeyenler için özet olarak kendisiyle 1 ay önce ayrıldık hatta geçti bile. Ayrıca kendisi beni whatsappda sürekli ekleyip siler.

Bu sıralar hiç whatsappdan çıkmaz olmuştu. Ben de özellikle bu gece çıkamadım çünkü whatsapp webde dosya aktarmak için işim vardı gece vakti hiç çıkmadan full aktiftim. Bir baktim o sıralar profil fotoğrafını değiştirmiş, üzerinde benim aldığım kıyafetler elinde de yüzük. Zoom yapıyorum yüzüğe benim zamanımda taktiği yüzüne de benziyor da benzemiyor da. Aklıma sözlenmiş olabileceği geliyor. Ondan ve ailesinden her an bekliyorum çünkü baya meraklılardı evlenmeye, evlendirmeye.

Sabah çok önemli ve kalabalığa sunacağım sunumum var moralim 0, kafam karmakarışık oldu. Nasil hemen birini buldu. Bulmadıysa bu eski bir fotoysa neden manidar fotoğraflar koymaya başladı anlamadım. Baya baya yüzük ben buradayım diyor.
Bırakın artık şu "eski" leri yaa :işsiz::işsiz: ister size nispet ister başkasını buldu size ne bundan.İşinize gücünüze hayatınıza bakın siz.

Bırakın artık şu "eski" leri yaa :işsiz::işsiz: ister size nispet ister başkasını buldu size ne bundan.İşinize gücünüze hayatınıza bakın siz.
Hayatıma bakıyorum aksatmıyorum ama insan kendi canı yanınca "amaaan" diyemiyor. Diyenler var ama ben diyemiyorum şahsen. Canımı yaktiysa onun da canı yansın isterim. Yüzüklü foto koyduysa her türlü benden yana üzülüyor gibi. Sürekli takip ediyorum bana da zor geliyor

Özur dilerim ama siz neden unutamiyorsunuz bunu??? Bitmis bitmistir size ne parmagindaki yüzukten giydigi kiyafetten. Yolunuza önünuze bakin artik:duduk:

Hayatıma bakıyorum aksatmıyorum ama insan kendi canı yanınca "amaaan" diyemiyor. Diyenler var ama ben diyemiyorum şahsen. Canımı yaktiysa onun da canı yansın isterim. Yüzüklü foto koyduysa her türlü benden yana üzülüyor gibi. Sürekli takip ediyorum bana da zor geliyor
Gerektiği yerde "amaaan" diyemiyosan ve hala dönüp dolaşıp onun profil fotolarını gözetliyosan hayatına da doğru dürüst bakamıyosun demektir. Kendinize işkence etmeyi ne çok seviyosunuz yaa valla şaşırıyorum bazen hemcinslerime :kahve: Ben 10 yıl sevgili olduğum 10 yılın sonunda evlenip 2 ay sonra boşandığım adamın arkasından bu kadar üzülmedim o yüzden anlamlandıramıyorum bu gibi saçmasapan durumları kusura bakmayın.

Dun bununla ilgili cok guzel bi video izledim.. normalde ilk 2 dk hemen kapatirim ama bu abla oyle bi damardan girmiski olaya..tamamini izledim.. mutlaka hepiniz izleyin:) tespitin dibini yapmis:)

Gerektiği yerde "amaaan" diyemiyosan ve hala dönüp dolaşıp onun profil fotolarını gözetliyosan hayatına da doğru dürüst bakamıyosun demektir. Kendinize işkence etmeyi ne çok seviyosunuz yaa valla şaşırıyorum bazen hemcinslerime :kahve: Ben 10 yıl sevgili olduğum 10 yılın sonunda evlenip 2 ay sonra boşandığım adamın arkasından bu kadar üzülmedim o yüzden anlamlandıramıyorum bu gibi saçmasapan durumları kusura bakmayın.
Bende nasil bu kadar duygusuz gibi yasaniyor iliskiler anlamiyorum: ( kirmak icin demiyorum bunuda sana.. demekki sevmiyomussun artik.. ama bu kiz seviyo hala en azindan birseyler bitmemis. Keske bi tutam bende sizler gibi olabilsem

Bence takip ettiğinizi bildiği için böyle yapıyor hiç modunuzu düşürmeyin.Benim eski erkek arkadaşımda aynısını yapmıştı ayrıldıktan 1 ay sonra whatsapp resmini değiştirdi ama yanında bir insan var onu kesmiş fakat aynı zamanda yanında bir insanın omzuna elini atmış gibi ona bakıyor yanş sarılıyor gibi meğerse fotoğraf kaç yol önceki fotosuymuş sonradan öğrendim.O yüzden kafanızı takmayın.

Bende nasil bu kadar duygusuz gibi yasaniyor iliskiler anlamiyorum: ( kirmak icin demiyorum bunuda sana.. demekki sevmiyomussun artik.. ama bu kiz seviyo hala en azindan birseyler bitmemis. Keske bi tutam bende sizler gibi olabilsem
yok neden kırılayım kırılacak bişey yok bunda :) Şöyle açıklayayım; ilişkilerim duygusuz yaşanmıyo, sadece bittikten sonra duygu diye bişey kalmıyo bende, ya da daha doğrusu duygum nefrete dönüşüyo diyim ,çünkü zaten bitmesi demek artık kaldırılamayacak ağır bişeyler yaşamış olmam demek (öyle olmasa bitmezdi heralde). Arkama dönüp bakmak bana zayıflık gibi geliyo, Zaten ben bu insana hayatımın en güzel 10 yılını (20-30 yaş) adamışım. Olmayacak bişey için neden bi 10 saatimi daha harcayayım ki? Gerek yok yani.. Üzülüyosam da kendi kendime üzülürüm elbet bi gün geçiceğini bilerek üzülürüm. Tutup da sosyal medyasını bilmemnesini karıştırmak bana ne sağlar? Söyliyeyim; daha fazla acı daha fazla üzüntü ;) Peki ne gerek var? Hiç gerek yok. Benim üzüntüm bana yetmiş de artmış zaten. Geçmişimi geleceğimi kaybetmişim o an (öyle hissediyoya insan), daha neyimi kaybedeyim daha fazla üzülerek? Zaten insan bu şekilde davranışlarla kendini daha fazla üzmeye çalışmasa emin olun o aşk acısı da daha çabuk atlatılabiliyo.. Ve yoluna mutlu olabileceği biri çıkabiliyo ;)
PS: Bşandıktan 1,5 yıl sonra şimdiki eşlimle tanıştım. 6 yıldır birbirimizin saçının telini bile incitmedik çok şükür :dua:

Back
X