elini niye öptürmedi bana :(((

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhaba kızlar...öncelikle hepinize mutlu ve sağlıklı bayramlar dilerim bugün kayınvalidem,görümcem ve görümcemin nişanlısıyla el öpmeye çıktık dün eşimin yüzünden gidemedik el öpmeye çok yakın ewlerimiz (elbisem kısa olduğu için eşim tek başına gitme ben konuştum yarın gitcez dedi)neyse ilk olarak dükkanımız var oraya gittik anne abla vs.orda bekliyordu arabadan indim annesinin elinde poşetler vardı eli dolu olduğu için öptüm sadece sonra hemen arabaya bindi zaten elini öpemedim bu normal...dükkana girdim babası yemek yiyordu bi yandanda telefonla konuşuyordu bekledm başında teli kapadı ayağa kalktı eline sarıldım vermedi elini yanağından öptüm sonra eşim geldi oda eline sarıldı ve elini öptürdü ben tepkimi hemen koyarım ortaya babasının gözünün içine baktım...elim yağlı üstüne bulaşmasın diye vermedim elimi dedi..bende bu ne biçim bayram baba kimsenin elini öpemeden geçti dedim şakayla çıktım ama içime çok oturdu arabaya binince kayınvalidemede babamın suratı asık bana elini vermedi bu ne biçim bayram aileden kimsenin elini öpmeden geçti anne dedim...güldüler ailemde memletede gitti kurbanı orda kescek...yani ben anlamadım oğlunun üstündede takım elbise vardı babasına çok düşkünüm zoruma gitti ki ben eli yağlıymış pismiş tiksinicek pimpirikli bi insan değilim anlamadım bu konuda samimimiydi yoksa bişeyeme kızdı suratıda 5 karıştı kızlar siz olsanız ne anlardınız???

taktığım olay bi problem varsa önce ben bileyim yani alışamıyorum insanların bu değişik ruh haline...sinirim bozuldu yaa ben güle oynaya gitmişim oraya adamın eline sarılıyorum beni çok sewen değer veren adam bunu yapıyo anlam yükleyemedim...

niye bu kadar önemli kii elini öpünce ne gececekk senin elinee.. yanagından öpmüssünn yeter yanii önemli olan bayramlasmakk:19:

gerçekten dediği gibidir yahu kendi oğlundan çekinmez ama senden çekinebilir doğal olarak eli yağlıysa bozulucak bir şey değil bence, takma kafana.

bir problem olsa yanağından da öptürmezdi diye düşünüyorum,
takma kafana böyle şeyleri
:68:
benim canıma minnet valla, nefret ederim el öpmekten...
:25::25:

bir problem olsa yanağından da öptürmezdi diye düşünüyorum,
takma kafana böyle şeyleri
:68:
benim canıma minnet valla, nefret ederim el öpmekten...
:25::25:

morelide bozuktu ondan dolayı taktım biraz ama bugün söledim öptüm elini 2,5 senedir ilk defa bi bayramda böle böle gördüm onu ne biliyim oğluna kızmıştır konuyu bana bağlamıştır falan sandım

yok tatlım ya kuruntu yapıp yıpratma sakın kendini,
insanların bi günü ötekini tutmuyor biliyorsun.
tatlıya bağlanmış ne güzel çok sevindim inan.
ilişkinizin tadını çıkarmaya bakın sadece
Allah tamamına erdirsin ;)
:nazar::nazar:

elbisem kısaydı diyorsun buna kızmış olabilirler

yok buna takılcak bi aile değiller hatta ben topuklularımla denememiştim kısa olunca bugün giymiycem dedim (kayınvalidem bikaç yere daha gidelim bugün dedi) giymiycem diyince hayır çok yakışmıştı giy dedi zira kendi kızlarıda aynı boy elbiseler giyer onlar gelinimiz yiysin süslensin hoşumuza gider derler eşim karışınca bile kızan insanlar gençtir tabiki giycek derler yani orda sorun yok bugün anladığım kadarıyla personelle ilgili bi sorun var...

Elini neden öptürmediğini açıklamış, size kafi gelmemiş, ertesi gün tekrar elini öpmüşsünüz, bu kadar ısrara ne gerek vardı ki :44:

pardon kime ne ısrar ettim???????? sorun kalmadıı benle ilgili bi sorun yok bugün anladım vs.yazıyorum hepsini okuyup yorum yazarsanız sewinirim zira yorum yazmak için yorum yazmayın lütfen....dikkat ederseniz son yorum yazan arkadaşda sorun kalmamış sewindim yazmış..bende teşekkür etmişiz ve konuyu kapamışız...daha ne yazabilirimki size....................................................................anlamanızı ummaktan başka anlamıyosanızda yorum yazmayın

Elini neden öptürmediğini açıklamış, size kafi gelmemiş, ertesi gün tekrar elini öpmüşsünüz, bu kadar ısrara ne gerek vardı ki :44:

bugün gördüğümde eli yağlı değildi hanımefendi bu tatmin ettimi sizi....adamın yakasına yapışıp ver elini öpücem öpmessem ölürüm demedim kayınpederiniz yok yada düşkün değilsiniz sanırım bayramda el öpmenin anlamını açıklama gereği bile duymuyorum...

Niye celalleniyorsunuz ki, iki mesajla cevap vermişsiniz, konunuz kapansaydı kitli olurdu bende yorum yapmazdım, bayramda el öpmenin anlamını bakın ben hiç bilmiyordum sayenizde aydınlandım, bayramlaşmayı, saygı sevgi göstermeyi sadece el öpmeyle ölçmüyorum, sizin bu çabanız tuhafıma gitti, farklı da olsa fikrimi belirttim yasak mı?

:1::1::1: anlaşılan sizin sorununuz yok bu hayatta. Bidaki bayram için söz alın doya doya öpün ellerinden yanaklarından telafi edersiniz :27:

sen bayramda yanağından öpüyorsun sanırım büyüklerinin benim için aynı şey geçerli değil...

sadece beni büyüten emek veren anne ve babamın elini öperim ben geri kalan kimsenin elini öpmek beni ilgilendirmez öpmemde.. esimin ailesinin de yanaklarından öperim gayet sıcak bayramlasırım olurr biterr..

Back
X