merhaba kızlar...öncelikle hepinize mutlu ve sağlıklı bayramlar dilerim bugün kayınvalidem,görümcem ve görümcemin nişanlısıyla el öpmeye çıktık dün eşimin yüzünden gidemedik el öpmeye çok yakın ewlerimiz (elbisem kısa olduğu için eşim tek başına gitme ben konuştum yarın gitcez dedi)neyse ilk olarak dükkanımız var oraya gittik anne abla vs.orda bekliyordu arabadan indim annesinin elinde poşetler vardı eli dolu olduğu için öptüm sadece sonra hemen arabaya bindi zaten elini öpemedim bu normal...dükkana girdim babası yemek yiyordu bi yandanda telefonla konuşuyordu bekledm başında teli kapadı ayağa kalktı eline sarıldım vermedi elini yanağından öptüm sonra eşim geldi oda eline sarıldı ve elini öptürdü ben tepkimi hemen koyarım ortaya babasının gözünün içine baktım...elim yağlı üstüne bulaşmasın diye vermedim elimi dedi..bende bu ne biçim bayram baba kimsenin elini öpemeden geçti dedim şakayla çıktım ama içime çok oturdu arabaya binince kayınvalidemede babamın suratı asık bana elini vermedi bu ne biçim bayram aileden kimsenin elini öpmeden geçti anne dedim...güldüler ailemde memletede gitti kurbanı orda kescek...yani ben anlamadım oğlunun üstündede takım elbise vardı babasına çok düşkünüm zoruma gitti ki ben eli yağlıymış pismiş tiksinicek pimpirikli bi insan değilim anlamadım bu konuda samimimiydi yoksa bişeyeme kızdı suratıda 5 karıştı kızlar siz olsanız ne anlardınız???