elini niye öptürmedi bana :(((

Niye celalleniyorsunuz ki, iki mesajla cevap vermişsiniz, konunuz kapansaydı kitli olurdu bende yorum yapmazdım, bayramda el öpmenin anlamını bakın ben hiç bilmiyordum sayenizde aydınlandım, bayramlaşmayı, saygı sevgi göstermeyi sadece el öpmeyle ölçmüyorum, sizin bu çabanız tuhafıma gitti, farklı da olsa fikrimi belirttim yasak mı?

ben siz olsanız ne anlardınız diye sordum konumda yani amacım benmi takmışım acaba bunu öğrenmekti bide şöyle bişey varki eşime kızsa bana yansıtıyor acaba dedim benlemi ilgili eşimlemi 2.msj içinde özür dilerim celallenmemden değildi 2.msj ben başka bi arkadaşa konuyu açıklayınca onu okuyup konu üzerinde ısrar ettiğimi yazdığınızı zannettim tekrar okuyunca el öpme konusunda yazdığınızı anlayıp kopyalayarak yazdım o msjınıza cewbımıı ben yeni ewlendim yani insanların huyunu suyunu tam çözemedim bu yüzden takıldım biraz...

:1::1::1: anlaşılan sizin sorununuz yok bu hayatta. Bidaki bayram için söz alın doya doya öpün ellerinden yanaklarından telafi edersiniz :27:

ewet hiç sorunum yok hanımefendi sadece beynimde bi tümör var ve hastanelerde yatıp kalkıyorum hiç sorunum yokmuş valla :46: ne mutlu bana dimi bidahaki bayrama söz almam için bi sebeb yok öptüm zaten elini............

sadece beni büyüten emek veren anne ve babamın elini öperim ben geri kalan kimsenin elini öpmek beni ilgilendirmez öpmemde.. esimin ailesinin de yanaklarından öperim gayet sıcak bayramlasırım olurr biterr..

ben beni büyüten annemin babamın ayaklarını bile öperim eşinizin ailesinin elini öpmemek o insanlara bağlı olabilirmi acep???şahsen ben değer veriyorum eşimin ailesindende o değeri gördüğüm içindir belkide o adam benim sewdiğim insana değer vermiş emek vermiş her işimize koşmuş bizim için kendini feda etmiş ise ondanda değerimi eksik etmem....ben sizin el öpmemenize saygı duyarım ama sizde benim verdiğim değere ve suratı asık olup elini öptürmek istemeyince kafama takmama saygı duyun isterim....

ben beni büyüten annemin babamın ayaklarını bile öperim eşinizin ailesinin elini öpmemek o insanlara bağlı olabilirmi acep???şahsen ben değer veriyorum eşimin ailesindende o değeri gördüğüm içindir belkide o adam benim sewdiğim insana değer vermiş emek vermiş her işimize koşmuş bizim için kendini feda etmiş ise ondanda değerimi eksik etmem....ben sizin el öpmemenize saygı duyarım ama sizde benim verdiğim değere ve suratı asık olup elini öptürmek istemeyince kafama takmama saygı duyun isterim....

tamam canım bende sana saygı duyuyorum.. sevmek ve saymak cok güzel seyler ama hastasın böyle ufak seyler icin canını sıkma herseyde mutlulugu ön planda tut olumsuz seyleri görmezlikten gel.. en önemlisi saglıgın biran önce sifa bulman dilegiyle.. ihmal etme sakın olurunada bırakma tedavini ol.. cok gecmis olsun..

tamam canım bende sana saygı duyuyorum.. sevmek ve saymak cok güzel seyler ama hastasın böyle ufak seyler icin canını sıkma herseyde mutlulugu ön planda tut olumsuz seyleri görmezlikten gel.. en önemlisi saglıgın biran önce sifa bulman dilegiyle.. ihmal etme sakın olurunada bırakma tedavini ol.. cok gecmis olsun..

rahatsızlığım ve ilaçlarımdan dolayı bukadar duygusalım belkide bilmiyorum takılmam belkide hepinize çok anormal geliyor ama dediğim gibi oğluna kızsa banada yansıtıyor ister istemez ben buna takıldım belkide...ama şimdi bi sorun yok gerçekten eli yağlı diye böle bi drum olmuş teşekkür ederim...

megan17 aynen cnm dedikleriine kesinliklen katılıyom olması gereken dogruda bu zaten

Aynı durum benimde başıma geldi.Eşimin amcasına bayram ziyaretine gittiğimizde amcasının alini öpmek istedim et doğruyormuş bizi görünce birden bırakmış elim yağlı dedi öptürmedi peşimden eşim elini öpmek istedi ve ona öptürdü.Aynı şekilde babaannesininde elini öpmek istedik ve elim yağlı diye öptürmedi bana eşim öptü zorla ona elini verdi.Bence bunda kırılacak üzerine alınacak bir durum yok siz yanlış anlamış olmalısınız.Şahsen ben bu konuyu hiç öle düşünmemiştim sizin konunuzu görüncede çok şaşırdım.Bayram günü gereksiz yere üzmüşsünz kendinizi.Bence daha fazla kafaya takmayın kesinlikle size kasten yapılmış bişey değildir.

Aynı durum benimde başıma geldi.Eşimin amcasına bayram ziyaretine gittiğimizde amcasının alini öpmek istedim et doğruyormuş bizi görünce birden bırakmış elim yağlı dedi öptürmedi peşimden eşim elini öpmek istedi ve ona öptürdü.Aynı şekilde babaannesininde elini öpmek istedik ve elim yağlı diye öptürmedi bana eşim öptü zorla ona elini verdi.Bence bunda kırılacak üzerine alınacak bir durum yok siz yanlış anlamış olmalısınız.Şahsen ben bu konuyu hiç öle düşünmemiştim sizin konunuzu görüncede çok şaşırdım.Bayram günü gereksiz yere üzmüşsünz kendinizi.Bence daha fazla kafaya takmayın kesinlikle size kasten yapılmış bişey değildir.

yok değil zaten kasıt yok yani konuyu açtığım günün ertesi tekrar gittik öptüm elini kızım makyajın falan bozulur üstüne başına yağ sürülür diye vemedim elimi dedi ben yanlış anlamışım zaten...ama benim aklıma bu yanlış düşünceyi getirende suratı asıktı buydu...takılcak bişey yok bugün daha iyi anladım çünkü annemler memlekette tatildeydi bugün geldiler annem et doruyordu bizi görünce birden bırakıp yanımıza geldi banada eşimede vermedi elini yanaklarından öptük :))) belkide benim duygusal anıma geldi bundan sonra takmamam gerekmiş en azından bunu öğrendim:))

merhaba kızlar...öncelikle hepinize mutlu ve sağlıklı bayramlar dilerim bugün kayınvalidem,görümcem ve görümcemin nişanlısıyla el öpmeye çıktık dün eşimin yüzünden gidemedik el öpmeye çok yakın ewlerimiz (elbisem kısa olduğu için eşim tek başına gitme ben konuştum yarın gitcez dedi)neyse ilk olarak dükkanımız var oraya gittik anne abla vs.orda bekliyordu arabadan indim annesinin elinde poşetler vardı eli dolu olduğu için öptüm sadece sonra hemen arabaya bindi zaten elini öpemedim bu normal...dükkana girdim babası yemek yiyordu bi yandanda telefonla konuşuyordu bekledm başında teli kapadı ayağa kalktı eline sarıldım vermedi elini yanağından öptüm sonra eşim geldi oda eline sarıldı ve elini öptürdü ben tepkimi hemen koyarım ortaya babasının gözünün içine baktım...elim yağlı üstüne bulaşmasın diye vermedim elimi dedi..bende bu ne biçim bayram baba kimsenin elini öpemeden geçti dedim şakayla çıktım ama içime çok oturdu arabaya binince kayınvalidemede babamın suratı asık bana elini vermedi bu ne biçim bayram aileden kimsenin elini öpmeden geçti anne dedim...güldüler ailemde memletede gitti kurbanı orda kescek...yani ben anlamadım oğlunun üstündede takım elbise vardı babasına çok düşkünüm zoruma gitti ki ben eli yağlıymış pismiş tiksinicek pimpirikli bi insan değilim anlamadım bu konuda samimimiydi yoksa bişeyeme kızdı suratıda 5 karıştı kızlar siz olsanız ne anlardınız???

Çok Sevdiğiniz ve Düşkün Olduğunuz İçin Üzülmüşsünüz..
Ufak Şeyler Bunlar..
Lafını Bile Etmenize Gerek Yoktu..

yok değil zaten kasıt yok yani konuyu açtığım günün ertesi tekrar gittik öptüm elini kızım makyajın falan bozulur üstüne başına yağ sürülür diye vemedim elimi dedi ben yanlış anlamışım zaten...ama benim aklıma bu yanlış düşünceyi getirende suratı asıktı buydu...takılcak bişey yok bugün daha iyi anladım çünkü annemler memlekette tatildeydi bugün geldiler annem et doruyordu bizi görünce birden bırakıp yanımıza geldi banada eşimede vermedi elini yanaklarından öptük :))) belkide benim duygusal anıma geldi bundan sonra takmamam gerekmiş en azından bunu öğrendim:))

Ertesi gün tekrar gidip talıya bağlamanıza sevindim.Bencede ailen memlekette olduğu için senin uygusal anına denk gelmiş olur öyle arada...:34:

Bence hic dert etme.
Ona bakarsan benim kendi babam bana senelerdir elini öptürtmuyor. Ama aramizdada hic bi sorun yok. Hemen dert etme bence

ay sana bişi diyim ben babam ve annemden baska kimsenin elini öpmek istemem.....Ne bilim huylanıyorum çok saçma bir adet bence el öpmek..Ama sen şu konuda haklı gibisin 'ne olduda öptürmedi bi sorun yoktu' diyorsun.Durup dururken böyle bir şey yapmasına bende bir çok anlam yüklerdim..

Back
X