sadece beni büyüten emek veren anne ve babamın elini öperim ben geri kalan kimsenin elini öpmek beni ilgilendirmez öpmemde.. esimin ailesinin de yanaklarından öperim gayet sıcak bayramlasırım olurr biterr..
yazdığınızı ayakta alkışlıyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece beni büyüten emek veren anne ve babamın elini öperim ben geri kalan kimsenin elini öpmek beni ilgilendirmez öpmemde.. esimin ailesinin de yanaklarından öperim gayet sıcak bayramlasırım olurr biterr..
Niye celalleniyorsunuz ki, iki mesajla cevap vermişsiniz, konunuz kapansaydı kitli olurdu bende yorum yapmazdım, bayramda el öpmenin anlamını bakın ben hiç bilmiyordum sayenizde aydınlandım, bayramlaşmayı, saygı sevgi göstermeyi sadece el öpmeyle ölçmüyorum, sizin bu çabanız tuhafıma gitti, farklı da olsa fikrimi belirttim yasak mı?
anlaşılan sizin sorununuz yok bu hayatta. Bidaki bayram için söz alın doya doya öpün ellerinden yanaklarından telafi edersiniz
![]()
ben beni büyüten annemin babamın ayaklarını bile öperim eşinizin ailesinin elini öpmemek o insanlara bağlı olabilirmi acep???şahsen ben değer veriyorum eşimin ailesindende o değeri gördüğüm içindir belkide o adam benim sewdiğim insana değer vermiş emek vermiş her işimize koşmuş bizim için kendini feda etmiş ise ondanda değerimi eksik etmem....ben sizin el öpmemenize saygı duyarım ama sizde benim verdiğim değere ve suratı asık olup elini öptürmek istemeyince kafama takmama saygı duyun isterim....
tamam canım bende sana saygı duyuyorum.. sevmek ve saymak cok güzel seyler ama hastasın böyle ufak seyler icin canını sıkma herseyde mutlulugu ön planda tut olumsuz seyleri görmezlikten gel.. en önemlisi saglıgın biran önce sifa bulman dilegiyle.. ihmal etme sakın olurunada bırakma tedavini ol.. cok gecmis olsun..
Aynı durum benimde başıma geldi.Eşimin amcasına bayram ziyaretine gittiğimizde amcasının alini öpmek istedim et doğruyormuş bizi görünce birden bırakmış elim yağlı dedi öptürmedi peşimden eşim elini öpmek istedi ve ona öptürdü.Aynı şekilde babaannesininde elini öpmek istedik ve elim yağlı diye öptürmedi bana eşim öptü zorla ona elini verdi.Bence bunda kırılacak üzerine alınacak bir durum yok siz yanlış anlamış olmalısınız.Şahsen ben bu konuyu hiç öle düşünmemiştim sizin konunuzu görüncede çok şaşırdım.Bayram günü gereksiz yere üzmüşsünz kendinizi.Bence daha fazla kafaya takmayın kesinlikle size kasten yapılmış bişey değildir.
merhaba kızlar...öncelikle hepinize mutlu ve sağlıklı bayramlar dilerim bugün kayınvalidem,görümcem ve görümcemin nişanlısıyla el öpmeye çıktık dün eşimin yüzünden gidemedik el öpmeye çok yakın ewlerimiz (elbisem kısa olduğu için eşim tek başına gitme ben konuştum yarın gitcez dedi)neyse ilk olarak dükkanımız var oraya gittik anne abla vs.orda bekliyordu arabadan indim annesinin elinde poşetler vardı eli dolu olduğu için öptüm sadece sonra hemen arabaya bindi zaten elini öpemedim bu normal...dükkana girdim babası yemek yiyordu bi yandanda telefonla konuşuyordu bekledm başında teli kapadı ayağa kalktı eline sarıldım vermedi elini yanağından öptüm sonra eşim geldi oda eline sarıldı ve elini öptürdü ben tepkimi hemen koyarım ortaya babasının gözünün içine baktım...elim yağlı üstüne bulaşmasın diye vermedim elimi dedi..bende bu ne biçim bayram baba kimsenin elini öpemeden geçti dedim şakayla çıktım ama içime çok oturdu arabaya binince kayınvalidemede babamın suratı asık bana elini vermedi bu ne biçim bayram aileden kimsenin elini öpmeden geçti anne dedim...güldüler ailemde memletede gitti kurbanı orda kescek...yani ben anlamadım oğlunun üstündede takım elbise vardı babasına çok düşkünüm zoruma gitti ki ben eli yağlıymış pismiş tiksinicek pimpirikli bi insan değilim anlamadım bu konuda samimimiydi yoksa bişeyeme kızdı suratıda 5 karıştı kızlar siz olsanız ne anlardınız???
yok değil zaten kasıt yok yani konuyu açtığım günün ertesi tekrar gittik öptüm elini kızım makyajın falan bozulur üstüne başına yağ sürülür diye vemedim elimi dedi ben yanlış anlamışım zaten...ama benim aklıma bu yanlış düşünceyi getirende suratı asıktı buydu...takılcak bişey yok bugün daha iyi anladım çünkü annemler memlekette tatildeydi bugün geldiler annem et doruyordu bizi görünce birden bırakıp yanımıza geldi banada eşimede vermedi elini yanaklarından öptük :))) belkide benim duygusal anıma geldi bundan sonra takmamam gerekmiş en azından bunu öğrendim:))