İyi bakalım, inşallah getirirde sende kurtlurusn bu dertten sengözlerimebaksanab
msnde şimdi biraz sonra getircem dedi kendisi açtı konuyu getirir heralde CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım, inşallah getirirde sende kurtlurusn bu dertten sengözlerimebaksanab
O alıkoymaya utanmıyor da ,sen arayıp istemeye mi utanacaksın?Ben olsam ararım ,acil lazım ayakkabılarım ,derim.
Kim bilir daha kaç yere giydi de sizi oyaladı! ..:1closedeyes:
İstiyorsan kendi malını istiyorsun, onun kini değil..Ne var utanacak ya?
Normalde kıyafetlerimi vermem, bu huyumu bilenler de istemez..Ama 2-3 kere oldu isteyen o zaman da alışmasınlar diye; ihtiyacım olsun olmasın 1 hafta geçmeden istedim, lazım değilse bile ''giyicem getirir misin?''dedim..Alışmasınlar..
Ya da verirken ''veririm ama şu gün ben de giycem(onun giyeceğinin 2 gün sonrası falan dedim mesela), ona göre o gün getirebilirsen veririm, yoksa veremem dedim, şart koştum..Alışmasınlar..
Sen de madem isteyene hayır diyemiyorsun yukarda yaptığım gibi yap..
git evlerine ayakkabını almaya geldiğini söyle ve al... hee kullanabilirmisin tekrar bilemem ama ben olsaydın gider alırdım.. giymeyecek olsam bile...:umursamaz:
ailemde ve çevremde herkes malımın kıymetlı oldugunu çok ıyı bılır. benı böyle olmaya zorlayan da kendılerıdır. ben herşeyımı tertipli kullanırım. temız tutarım kıyamam eskıtmeye, geçmişte alırlardı gerı verırken ne utusu olurdu ne yıkanmış, sıgara kokulu gerı alırdım verdıklerımı. sonunda veremem kusura bakmayın yemınlıyım demeyı ögrendım. arada kuzenlerım laf sokar, o yemın ettı dönemez, kıyamıyorum demıyo, yemın ettım dıyo derler. bende, kıyamasam da yemın etmış olsamda sonuç degışmez, vermıycem nıye bu kadar kafaya takıyorsunuz dıyorum şaka yollu bıtıyor gıdıyor. benım gıbı kullanacaksa verırım ama kullanmıyorlar. zaten gerek te yok hıç saglılıklı degıl, tene degen şeylerı degışmek. hayır demeyı en kıs zamanda ögrenmelısın tatlım. geçmiş olsun.
Valla bende okul dönemimde arkadaşıma var yok 20 tl vermiştim az ama bende de az vardı babamdan yarın para alıcam demişti tamam dedim sürekli dışrda yemek yiyen biri olarak param az kalmıştı neyse söyledim babam para verdi tamam vericem dedi
baktım para yok aynı odada kalıyoduk bu arada...Odaya bırakmıştır dedim yok..
1 hafta olucak nerdeyse baba parası tükenmek üzere
Baktım arkadaşına 10 tl borç veriyo:1shok:
Senin paranıda vereyim demiyo sonra 1 2 gün geçti ısrar ettim çıkardı 10 tl dedim 20 verdim ben ne zaman verdin ben 10 hatırlıyorum dedi 10 verdim 10tlde arkadaşına gideceğin için ayriyetten istedin ya dedim heeee dedi ancak öyle aldım parayı..
Canım iste valla bende senin gibiydim de öğrendiğim utanacak sıkılacak birşeyin olmadığını ayrıca sen istemedikçe nasılsa üstüne düşmüyor diye oda gevşek davranıyor besbelliklava: