elinizde sihirli değneğiniz olsa.....

18 yaşıma dönmek güzel olurdu:21:..
aslında ünv. zamanlarıda olabilir..ders çalışmaktan başka sorumluluğu olmayan gençlik:49::31: iyiydi yaa:49:

bende bugun öğle tatilinde arkadaşlara anlattımda
biz özel şöförüm olsa kapıdan alıp kapıya bıraksa
kar falan yağdığında jeep ile beni götürse getirse işe eve yada gezmelere
ahhha ahhhhhhhhhhhhhhhh

kesinlikle evet
hiç okul bitmeseydi
hayata atılmasaydık dim
tek derdimiz yazılı sözlü olsaydı:))

katılıyorumm :128:
yaş ilerledikçei zaman geçtikçe sorumluluklar artıyor.. önceden yemek, içmek ve gezmekten başka pek kaygı taşımıyorduk..
sabahlayıp ders çalışmalar vardı.. ama ertesi gün öğlene kadar yatmakta vardı,sınav sonrası..
dediğin gibi hayata atılınca, hakikaten sihirli değnek değdi hepimizee :D :D
Çok şükür bugünlerimize.. şakası bi yana.. eskiye özlem hep olacak :34:

dünya üzerindeki zulümlere son vermek isterdim.tecavüze yeltenenlerin dahi hali harap olurdu.kadına el kaldıranların ellerini kırardım kesin. birde kimse aç kalmazdı.sokak çocukları diye bir kavram yok olmazdı artık hepsinin evi olurdu.oooo sihirli değneğim olsa düzelmesi gereken neler neler geldi aklıma yaz yaz bitmek kısaca yaşanılır güzel dünya mutlu insanlık deyim...

katılıyorumm :128:
yaş ilerledikçei zaman geçtikçe sorumluluklar artıyor.. önceden yemek, içmek ve gezmekten başka pek kaygı taşımıyorduk..
sabahlayıp ders çalışmalar vardı.. ama ertesi gün öğlene kadar yatmakta vardı,sınav sonrası..
dediğin gibi hayata atılınca, hakikaten sihirli değnek değdi hepimizee :D :D
Çok şükür bugünlerimize.. şakası bi yana.. eskiye özlem hep olacak :34:

bizim yıne özlenecek eski günlerimiz var
bugun doğanlar ne yapacak acaba:(((

dünya üzerindeki zulümlere son vermek isterdim.tecavüze yeltenenlerin dahi hali harap olurdu.kadına el kaldıranların ellerini kırardım kesin. birde kimse aç kalmazdı.sokak çocukları diye bir kavram yok olmazdı artık hepsinin evi olurdu.oooo sihirli değneğim olsa düzelmesi gereken neler neler geldi aklıma yaz yaz bitmek kısaca yaşanılır güzel dünya mutlu insanlık deyim...

terörüde bitirmek isterdim
hiçbir asker yada masum köylü ölmesin isterdim:(((

Annemi babamı ve sevdiğimi ölümsüzleştirmek,

Yolunda gitmeyen ilişkimi sonsuza kadar huzurlu hale getirmek isterdim

keşke o sihirli değnek gerçekten olsa...yada lambadan cin çıksa...
sadece babamı dilerdim...onsuzluğun 17.ayı...

Güzel bir şirkette güzel bir işim,iyi bir eşim ve çocuğum olsun isterdim.İnsan allahtan daha ne ister ki? amaaaa zaman geçtikçe,yaşım ilerledikçe bunların hiçbirine sahip olamayacağımı düşünmeye başladım :(

Back
X