Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
duvarlığını değiştirmek isterdim soru sorunca manasız manasız bakmasını tepki vermemesini
arkadaşlarıyla yada diğer insanlarla konuşunca adamın sesini duyuyorum
çok sinirli ve ağzı bozuk maalesef
bende küfürden nefret eden bir insanımelimde sihirli bir değnek olsa onu daha sakin ve kibar bir insana çevirirdim.
kesinlikle bu huyunu bırakmasını isterdimbenneyaptımki
sinirli olmasını küfür etmesini herkesin içinde bana bağırmasını bana yasak koymasını açık saçık bi kadın görünce ona bakma huyunu ve en önemlisi annesine bağlılığını değiştirmek hatta yok etmek isterdim...
Çocukları sevmesini, alkol almamasını, bilgisayar oyunu oynamamasını, ev işi yapmayı azıcık sevmesini isterdim bunların dışında mükemmel bir kocam var :) Bunlarda sanırım zamanla düzelebilecek şeyler :))
Değiştirmek istediğim tek şey çift karakterliliği olurdu heralde ikizler burcu daaa kaydirigubbakcemile3 az çektirmiyo bana sevgilim bi öyle bi böyle.. ama yinede çooooookk seviyorum onu
oyle bı degnegım olsa ılk dogrultacagım esım olmazdı sanırım.. CADIARZU da neyse..
nelerını degıstırmek ısterdım... :uhm:
ona oncelıkle adaletlı olmadıgı ıcın dogruyu yalnısı egrıyı bugruyu gormedıgı ıcın bı adalet yuklemesı yapardım..
daha sonrada o degnegı aldıgım gıbı su ankı bulundugumuz yere en uzak neresı varsa oraya atardım ıkımızı.. emınım ozaaman esımın degısmesını gerektırecek bı halı kalmazdı... :mymeka: