• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik bisiklet

Azkullanilmiskaynanamvar

@kaynanadegilanne
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
7.588
15.234
498
image.webp
image.webp

[photo="medium"]682236[/photo] 145m2den 70m2 ye taşındığımız ve gömlek tutucu olarak kullandığımız için eliptik bisikletimi satıyorum.

Üzerine 5 kez anca çıkılmış, 2şer dakikadan 10 kez anca kullanılmıştır.( bu bile abartı ya neyse)

Şişmanken " dur biraz zayıflayıp kullanayım" denmiş ama o kullanma anı hiç gelmemiştir.:KK45:

İstanbul Anadolu yakasındayım, gelip test edebilir, yakından bakabilir, binip kalori yakıp almadan da gidebilirsiniz.:KK45:

Elden teslim alacaklar için kendisi 75 liradır, sahip çıkalım, bir yuva bulalım kendisine, sahip çıkalım dedeye:KK45:

Son düzenleme:
145m2den 70m2 ye taşındığımız ve gömlek tutucu olarak kullandığımız için eliptik bisikletimi satıyorum.

Üzerine 5 kez anca çıkılmış, 2şer dakikadan 10 kez anca kullanılmıştır.( bu bile abartı ya neyse)

Şişmanken " dur biraz zayıflayıp kullanayım" denmiş ama o kullanma anı hiç gelmemiştir.:KK45:

İstanbul Anadolu yakasındayım, gelip test edebilir, yakından bakabilir, binip kalori yakıp almadan da gidebilirsiniz.:KK45:

Elden teslim alacaklar için kendisi 75 liradır, sahip çıkalım, bir yuva bulalım kendisine, sahip çıkalım dedeye:KK45:

Canim resim atabilirmsn

Son düzenleyen: Moderatör:
Annemin apartman deposunda:KK12:
Kadıköyden Bakırköy 'e iteledik çünkü şimdiki evim çook ufak.
Goodman210 markası
250 civarına almıştık
Üzerine 10 kez binildi desem yalan söylerim.
Derdi kederi çiziği yok.
Yakınsanız bakabilirsiniz.
Ay keşke kadıköyde kalsaymış bana çok yakın ordan alabilirdim belki :( ben ilgileniyorum aslında ama nakliye sıkıntılı.

Nereden alabilirim pazar günü alabilirim
Bisiklet Bakırköy sahilde. Denizotobüslerinin karşısında, annemin oturduğu apartmanın deposunda.
Cumartesi alabilirseniz iyi olur annem izinli, pazar çalışıyor. Pazar sabah çok erken gidebilirseniz gene alabilirsiniz.
Yakınsanız ve müsaitseniz haftaçi istediğiniz bir gün gidip bakabilirsiniz, bisiklet epey büyük ve ağır. Onu ya büyük bir araçla taşımak lazım ya da parçalarını sökmek.

Siz tam adresi verirseniz biz müsait olduğumuzda gelebiliriz telefon numarasınıda verinde gelirken arayalım
Müsaitseniz geliriz
Özel mesajla annemin cebini ve adını yazıyorum size, kendisi ile müsait zamanı ayarlar, almaya karar verirseniz ona ödeme yaparsınız, teşekkürler.

Back
X