ELLA ERTESİ GÜN HAPI İŞE YARAMADI HAMİLEYİM..

angelsturkey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
472
562
78
ARKDAŞLAR BU KONUYU AÇTIM çünkü benim gibi olmanızı istemem. kesinlikle bu ilaca güvenmeyin. daha bebeğim yedi aylık ve ben bugün hamile olduğumu ögrendim. ruh halimi size anlatamam. eşimle geçen nay korunmasız ilişkiye girdik içe boşalma olup olmadığından emin olamadığım için hemen on iki saat bile geçmeden ella denen lanet hapı kullandım. üstüne de bir kanamam oldu adet oldum sandım. bugün içime bir kurt düştü ve test yaptım sonuç hamileyim bu nasıl oldu anlamıyorum. geç döllenme oldu desem e ilaç beş gün etkili içerdeki sperm üç gün yaşıyor bu durumda nasıl döllenme olabilir ki? ikinci alternatif olarak acaba o on iki saat içinde döllenme oldu da lanet hap bunu onleyemedimi acaba fikri olan paylaşssın lütfen

sperm vücutta iki en fazla üc gün kalabiliyormus ve bu ella denen lanet hapın da etkisi bir hafta sürüyor vucutta bu nasıl olabilir ki.. üstelik ben bir de adet kanaması sandığım bir durum yaşadım sizde de olmuş muydu. bebeğiniz doğdu mu umarım sağlıklıdır ins bu ilac bebege zarar vermiyordur.

Evet ilişkiden dört saat sonra birleştirmiş yumurta ve sperm ben öyle biliyorum
Hayırlısı olsun üzülme vardır bir hayir
pardon ben stresten dort saati dört gün diye okumuşum. benim merak ettiğim sey acaba ilacı almadan onceki o 12 saatte mi döllenme oldu yoksa ilacı aldıktan sonraki günler içinde geç döllenme mi yaşadım. bu konuuda da bi fikriniz varsa cok mutlu olurum düşün düşün kafayı yicem ya..

pardon ben stresten dort saati dört gün diye okumuşum. benim merak ettiğim sey acaba ilacı almadan onceki o 12 saatte mi döllenme oldu yoksa ilacı aldıktan sonraki günler içinde geç döllenme mi yaşadım. bu konuuda da bi fikriniz varsa cok mutlu olurum düşün düşün kafayı yicem ya..
Valla canim rahim kapalı bir kutu Allah bilir içinde ne olduğunu haptan sonra yada önce kesin hamileysen eğer olmuş yanı
Sen kesin emi nmisin kanda baktirdinmi belki idrar testi bozuktur

Valla canim rahim kapalı bir kutu Allah bilir içinde ne olduğunu haptan sonra yada önce kesin hamileysen eğer olmuş yanı
Sen kesin emi nmisin kanda baktirdinmi belki idrar testi bozuktur
kan icin gittim ama yarın gel dediler. saglık ocağında uc kez üst üste yaptım malesef evet hamileyim:s pazartesi dr ya gidicem sen kullanndıktan sonra hamile kaldıım demişsin cocuğunu doğurdun mu herhangi bir sıkıntı yaptı mı ilaç?

kan icin gittim ama yarın gel dediler. saglık ocağında uc kez üst üste yaptım malesef evet hamileyim:s pazartesi dr ya gidicem sen kullanndıktan sonra hamile kaldıım demişsin cocuğunu doğurdun mu herhangi bir sıkıntı yaptı mı ilaç?
Yok yavrum ben ella kullanmadım hic ama benim bildiğim hapin zararı olduysa düşük olur hamilelik devam ederse bir zararı olmamıştır bebeğe ya hep ya hiç kuralı işler yanı
Bebisinde küçükmüş daha ama olsun ikiz gibi büyürler zorluk yasarsin elbet ama Allahın takdiri öyleymiş hayırlı uğurlu olsun

ARKDAŞLAR BU KONUYU AÇTIM çünkü benim gibi olmanızı istemem. kesinlikle bu ilaca güvenmeyin. daha bebeğim yedi aylık ve ben bugün hamile olduğumu ögrendim. ruh halimi size anlatamam. eşimle geçen nay korunmasız ilişkiye girdik içe boşalma olup olmadığından emin olamadığım için hemen on iki saat bile geçmeden ella denen lanet hapı kullandım. üstüne de bir kanamam oldu adet oldum sandım. bugün içime bir kurt düştü ve test yaptım sonuç hamileyim bu nasıl oldu anlamıyorum. geç döllenme oldu desem e ilaç beş gün etkili içerdeki sperm üç gün yaşıyor bu durumda nasıl döllenme olabilir ki? ikinci alternatif olarak acaba o on iki saat içinde döllenme oldu da lanet hap bunu onleyemedimi acaba fikri olan paylaşssın lütfen

pekı testı ılıskıden kac gun sonra yaptın cnm?

zaten kesin etkili olacak diye bir şey yok ki?
korunmasız cinsel ilişki yaşamışsınız, hamile kalmanız çok normal.
Tamam da ilacın kullanım amacı korunmasız ilişki sonrası kullanılması zaten . Sonucta ilk oniki saatte ilaç alındığında % 95 oranında koruma sağlıyordu . Emzirmeme adetim düzensiz olmasına rağmen hala o yüzde beşlik kısma nasıl denk geldim anlayamıyorum gerçekten.

Ben emziriyorum o yüzden regl düzenim yoktu ilacı gecen ay 15 haziranda üçtim üstüne bir de kanamam oldu temmuzun 6 sı gibi ben onu regl sandım değilmiş. Testi de dün yaptım.

yerlesme kanamasıdır cnm.ne dıyem yıcek ekmegı warmıs demekkı.bak bızde ıstıyoruz :( beklıyoruzzzz

Arkadaşım bugün başka bir konuda seninle aynı kaderi yaşayan bir arkadaşla konuştum. O prezervatif kullanıyormuş bakmış dışında sperm var korkmuş ertesi gün ella içmiş bir hafta sonra az bir kanaması olmuş sonrada hamile olduğunu öğrenmiş çok üzülmüş. Hapı içene kadar yumurta döllenip atılmış canım muhtemelen seninki de öyle olmuştur

İnsallah sen de bebegin de cok saglikli olursunuz canim onemli olan bu. Bak biz istiyoruz da 5 yildir olmuyor. 2 kez kimyasal gebelik yasadim dustu, seninki de duserse simdi oldugundan daha cok uzulursun emin ol oluruna birak lutfen uzme kendini.
Evet bende şoku atlattım allah nasıp etti inş saglıklı olur inş sana ve tum isteyenlere nasip eder

Öncelikle merhaba hakkinızda hayırlısı olsun ben 2 ay önce evlendim ve evlendiğim ayın ortasında bi kere şüphelendik Bahsettiğiniz hapı aldık hemen uyandığım gibi 12 saat geçmemiştir bile hapı içtim 72 saat etkisi oluyor mıs 72 saat içindeki ilişkiler için Koruması varmıs. Ama sanırım ben daha Öncesinde hamile kalmışım ilk geceden olabilr o yuzden bi zarar-ı olmuyor suan 11 haftalık hamileyim doktorumla konuştum bu hapı içtiğimi söyledim o hap döllenmenin oluşmasını engelliyo senin daha Öncesinde döllenmiş bi zarar-ı olsaydı hamile kalmazdın öncesine etki etmemiş dedi

Öncelikle merhaba hakkinızda hayırlısı olsun ben 2 ay önce evlendim ve evlendiğim ayın ortasında bi kere şüphelendik Bahsettiğiniz hapı aldık hemen uyandığım gibi 12 saat geçmemiştir bile hapı içtim 72 saat etkisi oluyor mıs 72 saat içindeki ilişkiler için Koruması varmıs. Ama sanırım ben daha Öncesinde hamile kalmışım ilk geceden olabilr o yuzden bi zarar-ı olmuyor suan 11 haftalık hamileyim doktorumla konuştum bu hapı içtiğimi söyledim o hap döllenmenin oluşmasını engelliyo senin daha Öncesinde döllenmiş bi zarar-ı olsaydı hamile kalmazdın öncesine etki etmemiş dedi
cevabın için çok teşekkürler demekki kaderimizde varmış allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin

Back
X